Ktoś się podzieli godzinami otwarcia tego przybytku?
Floriańska 13, Viva la PINTA
Collapse
X
-
O ile dobrze pamiętam (bo nie mam przy sobie paragonów) Pinta z beczki była w Omercie za 9-10 zł. Skoro to Floriańska to czemu nie 15 zł. I tak się znajdą klienci.
Wyraziłem tylko zdumienie na powszechny hurra optymizm niektórych z powodu powstania tegoż przybytku.Comment
-
Comment
-
Też mi się zdaje, że ceny są mniej więcej na przeciętnym poziomie. A biorąc pod uwagę lokalizację, to można spokojnie powiedzieć, że są dobre. Zasadniczo piwo w tej okolicy jest generalnie droższe niż na Kaźmirzu. Butelkowy Lublin to Dublin jest droższy o kilkadziesiąt groszy w Kocykach niż tu z beczki.Last edited by delvish; 2014-06-28, 18:35."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Comment
-
Oferta kulinarna składa się z raczej standardowych propozycji. Gulasze, schabowe, bigosy, żeberka, smalce, etc. Ceny są przyzwoite, jak na "rynek" niskie. Próbowałem burgera - za 20 zł solidny burger ze świetnej wołowiny z frytkami. Poza tym kupiłem też frytki solo przy innej okazji i za 8 zł dostaje się całą, kopiato wypełnioną michę. Towarzyszka żurem był zachwycona.Comment
Comment