BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Dodać do mapy
Kędzierzyn Koźle ul. Królowej Jadwigi 37. Bar Gaspar. Leje Holbę i Litovela. Oba 3,80 za kufelek 0,5. Kufle firmowe - ma. Polewa też rezane Ładnie rozwarstwione.
PS. miałem zamieścić post dwa tygodnie temu ale cały czas testowałem
A konkretniej sam Kędzierzyn.
W markecie króluje oczywiście masówka, ale z nieukrywanym zdumieniem i zadowoleniem natknąłem się na Brackie, które zaraz w większej ilości wypełniło koszyk (bodajże po 1,91 za but.). Poza tym był Koźlak z Ambera (ok. 3,50 zł) i niedrogie jasne i...
Całkiem sympatyczna knajpka stylizowana na angielski pub. W ofercie produkty GŻ, ale wśród nich jest też lany Porter. Cena - 6 zł duży, 5 zł mały. Podawany w firmowym szkle porterowym, bardzo estetycznym zresztą. Prócz Portera można napić się min. butelkowego Paulanera.
Na porterka...
Piwa z Wrężla, Browar Trzech Kumpli, Wąsosz, Kraftwerk, Tenczynek, Raduga. Wystawiane co przyjdzie. Praktycznie cały czas idzie tam coś znaleźć - Wiem, bo o to dbam
Pils z Zamku i Mocne z Zamku oraz puszkowy Champion rodem z Raciborza
No i to by było na tyle jeżeli chodzi o coś ciekawszego.Zastanowił mnie brak Miodowego,czyżby koniec współpracy?