Serwy 4c, Bar pod Krasnalem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

Serwy 4c, Bar pod Krasnalem

Wieś typowo turystyczna położona nad jeziorem o tej samej nazwie, na drodze z Dalnego Lasu do Suchej Rzeczki, na trasie z Agustowa do Sejn trzeba skęcić w prawo, jest drogowskaz.
    We wsi dużo campingów i pol namiotowych, także ładne wille z pokojami do wynajecia.
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

Bar pod Krasnalem
    Typowa smażalnia ryb, bardzo dobry pstrąg i aż cztery piwa z beczki:
    Łomża za 2,70
    Tyskie, Żubr i jeszcze Królewskie.
    Niestety Łomża tam była nieświeża, kwaśna i w ogóle paskudna.

Knajpa ładna, tanie piwo, duży ogódek, wszędzie proste drewniane ławy, a na dole nawe stoliki z pni, pod niezasłonionym parasolem Królewskiego, ale tym piwem stracili u mnie. Musze przyznać że rybka pyszna, szkoda że trzeba jeść ją z coca colą.
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Łomża, Argus Lager
      AaLeX
      Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...
      2025-08-29, 15:26
    • Javox
      Łomża, Karpackie Jasne 6%
      Javox
      Jasny lager o zawartości alko 6.0%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
      Lacing - dość dużo.
      Barwa - złoto jasne.
      Gaz - średni.
      Aromat - zbożowość z nutą żołędziową.
      Smak - lekko słodkawe, płaska zbożowość z posmakiem ryżowym,...
      2025-03-12, 17:36
    • ART
      Wielkie uaktualnienie 2015 - Łomża, Łomża ul. Poznańska 121
      ART
      Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
      2014-12-18, 23:36
    • AaLeX
      BG SA Zabrze, Łomża Pils
      AaLeX
      Dziwny ten pils. Słodki. W tle nuty goryczkowe, ale naprawdę marginalne. Jako mieszkaniec Niemiec, nie jestem nauczony takich pilsów. Kolejny polski pils z woltażem 6%. Przecież to jest absurd i nie spełnia definicji tego gatunku. Barwa złota. Piana została. Zapach ziołowy, chmielowy. Tylko...
      2024-08-08, 19:31
    • Javox
      Van Pur, Łomża Wyborowe
      Javox
      Kod LE (Rakszawa)

Zawartość alko 6.0%

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
      Lacing - nie za dużo.
      Gaz - średni.
      Barwa - złoty.
      Aromat - zbożowość i jakby skórka pomarańczowa.
      Smak - słodkawe, owocowość cukierkowa...
      2024-07-27, 00:12
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...