Białystok, Rynek Kościuszki, Kawiarnia Ratuszowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Białystok, Rynek Kościuszki, Kawiarnia Ratuszowa

Rynek Kościuszki, z tyłu Ratusza, od frontu wejście do Muzeum Podlaskiego (interesująca galeria malarstwa polskiego).
    Jest to właściwie duży ogródek z drewnianymi meblami firmowymi Dojlid. Bar zapodaje Magnata (5,50 i 4,50) oraz Żubra i Herbowe (5,0 i 4,0), a także całą gamę butelkowych piw z tego browaru. Całkiem przyjemne miejsce w centrum miasta.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • ART
    Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
    ART
    Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
    2025-04-30, 19:49
  • Ahumba
    2025.09.05-07 - BIAŁYSTOK, 1 Białostocki Festiwal Kraftu
    Ahumba
    Ponad 30 nalewaków z kraftowymi piwami...
    Muzyka na żywo - również kraftowa, bo stworzona przez białostockich muzyków!
    Grill i chillout na leżakach!
    Lokalizacja - plac przy Nowym Świecie 2 - WEJŚCIE tylko przez Restaurację Kurra
    Start
    2025-09-05
    Koniec
    2025-09-07
    Adres
    Białystok, Nowy Świat 2
    wczoraj, 15:52
  • Prusak
    Biecz, Rynek 2, Restauracja i Kawiarnia "U Becza"
    Prusak
    "Firmowy" lokal nowo powstalego browaru Stodoła. Istniejący zresztą od dawna.

W wystroju bez żadnego cudowania, jest pewien mininalizm i czysto. Może to nie jest "miejsce" piwne, ale stare sklepienia dają lepszą atmosferę niż w niejednym nowinkarskim lokalu....
    2019-09-30, 16:25
  • Piecia
    Białystok, Rynek Kościuszki 11, Browar Stary Rynek
    Piecia
    Po ponad dwóch latach w miejscu Bierhalle pojawił się nowy lokal - hotel połączony z browarem restauracyjnym.

W samym centrum miasta, nieopodal Ratusza. Nie da się nie zauważyć.

Dwupoziomowy lokal serwuje własne piwo (na tę chwilę dostępnych jest 5 piw, ale...
    2017-01-11, 17:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...