Niby byłem nie raz ale uniesień nie było. Dziś rewelacyjnie. Golden October sztos, Tafel pycha, dopiero dopijając szklankę poczułem na końcu posmak karmelu i ostatnia szklanka pils. Moim zdaniem ani czeski ani niemiecki ale bardzo dobry, mocno nachmielony.
PG 4
Collapse
Related Topics
Collapse
-
-
Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
Pierwsza pisemna...-
Channel: Czechy
-
-
Hazy IPA na nowozelandzkich i amerykańskich chmielach (nie podano jakich), 16% ekstr., 5,6% alk.
W składzie owsiane i pszenne płatki
Aromat - słód dość wyraźny, całość jak słodka owsianka z pomarańczami
Piana - średnia, zwarta, w miarę trwała, dłuższy kożuszek,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Niszowy lokal z niszowym piwem w Niszu.
Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru "Komitet" znajdujący się w centrum drugiego co wielkości miasta w Serbii.
Lokal znajduje się około 2 km od dworca kolejowego w starej kamienicy.
Po przekroczeniu progu poczułem...-
Channel: Serbia
2025-04-24, 08:55 -
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.