PG 4

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KrzysztofOl
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2023.05
    • 9

PG 4

Niby byłem nie raz ale uniesień nie było. Dziś rewelacyjnie. Golden October sztos, Tafel pycha, dopiero dopijając szklankę poczułem na końcu posmak karmelu i ostatnia szklanka pils. Moim zdaniem ani czeski ani niemiecki ale bardzo dobry, mocno nachmielony.

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Kraftwerk, Nachmielony Baca
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-09-19, 12:37
  • ART
    Starkraft, [Żerom] Franz Josef
    ART
    Franz Josef New Wave Rye Lager – @browar.zerom
    Alkohol: 4,5% / 11 P / ? IBU
    Styl: żytni lager, rye lager

Chmiele: Styrian Golding, Amarillo, Aurum

Uwarzono w: Miejsce warzenia tajne

Mało wyczuwalne to żyto, ale piwo jako nachmielony lagerek - całkiem...
    2025-09-29, 06:53
  • pebejot
    Włochy, Treviso, Via della Quercia 2/F, Fabbrica di Pedavena
    pebejot
    Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
    Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
    Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....
    2025-09-27, 15:25
  • Petitpierre
    Van Steenberge, Gulden Draak Blonde
    Petitpierre
    Nowość, większość belgów odkopała receptury na Enkel, co śmielsi uwarzyli bezalkoholowe trapisty i GD też poszedł w temat, więc mamy lekką, a na pewno lżejszą odmianę smoka. 17 blg i tylko 8vol. W zapachu dużo chmielu korzennego lekko prażone jabłka, pieprz, nuta dolna mocno chmielowa...
    2025-09-17, 10:20
  • heckler
    Czechy, Týn nad Vltavou, Pivovarská 510, Vltavotýnský pivovar
    heckler
    Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
    Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
    Pierwsza pisemna...
    2025-08-26, 09:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...