Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
    ART
    Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
    2025-04-30, 19:49
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • ART
    Łódź, al. Tadeusza Kościuszki 80/82, Pub Spółdzielczy
    ART
    20 kranów, z czego 19 piwnych a 5 z nich obsadzonych piwami z browaru Spółdzielczego. Jest przestronna sala z barem i współdzielony z kawiarnią obok zabudowany taras przed wejściem.

Godziny otwarcia: codziennie od 15 do północy, a w pt. sob do 2:00.

Jest też honorowana...
    2025-03-25, 17:32
  • marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
    2021-06-09, 19:22
  • wojtas66
    Gdynia, Skwer Kościuszki, Zielona Tawerna [zamknięte]
    wojtas66
    Pewnikiem już lada miesiąc wielu odwiedzi Gdynię. Cóż, mój wczorajszy wieczów piwny tylko połowicznie się udał.
    "Zielona Tawerna" - Skwer Kościuszki - polecam. Wystrój surowy, nawiązujący do żeglarstwa (liny, żagle, koła itp.), do spożycia Amber z kija (0,5 l - 4 pln...
    2002-03-19, 17:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...