Jak na taki lokal, to jeden pisuar i to nieczynny, to trochę za mało.

Domyslam się, że zapowiedź browaru restauracyjnego na Starym Mieście to była tylko plotka, albo wręcz żart i tak naprawdę chodziło o tę filię?
Ale dobre wieści niesiesz, że to różne sprawy, w co prawdę mówiąc wciąż miałem nadzieję, tylko nie śmiałem pisać, by nie zapeszać. Podana lokalizacja świadczy o słuszności Twych słów wszakże w przypadku browaru miała to byc Wyspa Spichrzów, a tutaj jest Targ Rybny. Wypijmy zatem za pomyślność obydwu lokali
przydałaby się jakaś skromna choć tabliczka kierunkowa. Po drugie troszkę mało wydajna wentylacja. Po trzecie pisuar wciąż nieczynny. Ale to tyle wad. Z takim repertuarem piwa naprawdę ciężko się zmobilizować żeby opuścić ten lokal. Za naszych odwiedzin było dostępnych 12 piw z beczki, w cenniku co prawda duuuużo więcej ale i tak myślę, że taka ilość może zawrócić w głowie w porównaniu z przeciętnym lokalem. Miła i co ważne kompetentna obsługa. Firmowe szkło do większości piw. Jak będę w pobliżu to wrócę

Ale po jednorazowej degustacji z beczki właśnie tam. Pewnie jakbym miał stały dostęp to by mi szybko przeszło...

Comment