Wewnątrz wystrój restauracyjny, czysto, schludnie. Bez wszechobecnego we Włądku zapachu oleju ze smażenia ryb i frytek. Akurat na rodzinny obiad. Do picia lany Amber za 6 PLN. Miła obsługa.

Władysławowo, Spokojna 7 / Morska, Skipper

Collapse

X
- 

Ciekawe jaki to Amber był?
 A kiedyś były tam Dojlidy, o czym świadczy to zdjęcie: http://jedzonko.polwysep.pl/skipper/
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics

Collapse

- 

W samym Centrum mieści się przestronna, piętrowa smażalnio- restauracja. Plusem jest dużo miejsca, fajnie wygląda oświetlona po zmroku. Wystrój – w drzewie  Fajne miejsce gdzie można wypić Perłę i przede wszystkim Zwierzyniec.- 
							Channel: Pomorskie

- 

- 

Lokal powstał bodaj miesiąc temu, nowoczesny styl, młoda energiczna ekipa w obsłudze. Na kranie 10 piw ze stajni Maltgardena. Do jedzenia, jak to się mówi w obecnej polszczyźnie, tapas Znaczy się w tym przypadku np. tatar z łososia, frytki ze szprotek, zupa piwna, żeberko etc. Stoliki na... Znaczy się w tym przypadku np. tatar z łososia, frytki ze szprotek, zupa piwna, żeberko etc. Stoliki na...- 
							Channel: Zachodniopomorskie

- 

- 

Obok Baru Bosmańskiego lokal o wystroju marynistycznym (bardzo fajnym) z pysznym jedzeniem i sporymi porcjami (naleśniki, schabowy, ryby także z pieca). I dobrym wyborem Gościszewa (Komtur, Drwal, Porter, Rybak, Surfer, Szeryf) z butelki. Mają chleb i ciasto własnego wyrobu - przepyszne.
 ...- 
 2020-08-07, 19:44
- 

- 

Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej. Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
 Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
 Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...- 

- 

- 

Cześć, Cześć,
 mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...- 
							Channel: Poszukuję miejsca...

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment