Chodząc Wałami Chrobrego do najbliższego browaru restauracyjnego jest niedaleko, ale można łyknąć piwa w restauracji Beast Steaks lub jego ogródku z widokiem na Odrę. Czego można się napić z kija? Np. Guinness Draught za 28zł, Carlsberg za 19zł, Okocim Klasyczna Pszenica 20 zł czy też Bosmana Full 19 zł. Jedzenie co jest do przewidzenia w przypadku wołowiny jest cenowo z górnej półki.

Szczecin, Wały Chrobrego, Beast Steaks

Collapse

X
Related Topics

Collapse

- 

Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
 - Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
 - Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
 - Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....- 
							Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
 2024-11-18, 19:56
- 

- 

Święto piwa w centrum miasta. U dziesiątek wystawców będzie można spróbować piw regionalnych, rzemieślniczych, smakowych, z procentami, a nawet i bez! Dla każdego, coś dobrego. Święto piwa w centrum miasta. U dziesiątek wystawców będzie można spróbować piw regionalnych, rzemieślniczych, smakowych, z procentami, a nawet i bez! Dla każdego, coś dobrego.
 Wszystko wzbogacone programem artystycznym, dopełnionym smacznym jedzeniem i wyjątkową zabawą- 
							Channel: Festiwale piwne
 2025-09-10, 20:05
- 

- 

- 

Jak co roku w pierwszą sobotę czerwca Zachodniopomorski Klub Birofilów zaprasza piwnych kolekcjonerów do Nowego Browaru w Szczecinie Jak co roku w pierwszą sobotę czerwca Zachodniopomorski Klub Birofilów zaprasza piwnych kolekcjonerów do Nowego Browaru w Szczecinie- 
							Channel: Giełdy kolekcjonerskie
 2025-03-27, 14:36
- 

- 

Cześć, Cześć,
 mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...- 
							Channel: Poszukuję miejsca...

- 

- Loading...
- Koniec listy.