Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Stargard Szczeciński, Mickiewicza 3b, Fanaberia

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Białowieża, Stoczek 16, Fanaberia
    Ahumba
    Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
    2025-04-20, 10:44
  • Prusak
    Miejski Browar Stargard, Stout
    Prusak
    E: 12, 5%
    A: 4, 7%
    Firmowy kapsel, butelka jak na fotce, na kontrze "skala" na której umieszczono parametry: słodowość, goryczka i - Bóg raczy wiedzieć, co to jest i w jakich jednostkach się to mierzy - pijalność.
    Piwo o barwie ciemnego brązu do czerni, kolor nieprzejrzysty,...
    2024-09-09, 18:14
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • Warzywo
    Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
    Warzywo
    Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
    2022-02-16, 16:15
  • dadek
    Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
    dadek
    W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
    2019-09-05, 04:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...