Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Bełchatów, Wyszyńskiego 17f (os. Dolnośląskie), Lamus

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• heckler
    Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
    heckler
    Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
    Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
    ...
    2023-03-31, 07:24
  • Pankracy
    Bełchatów, Józefa Piłsudskiego 9, Cappello pizza & burger
    Pankracy
    Filia piotrkowskiego lokalu. Powstała na jesieni 2020 roku.
    Podobnie jak w mateczniku jest nalewak. Na kranie (przed lockdownem) pojawiały się piwa z Browar Jan Olbracht Rzemieślniczy.
    2021-01-10, 12:18
  • Javox
    Amber, Mewa
    Javox
    Pils Bałtycki z alko 5.7%

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoto.
    Aromat - mineralność i słód.
    Smak - słodkawe i zbożowość, lekka trawiastość, start lekka piwnica, nuty ziołowe,...
    2025-03-17, 17:25
  • e-prezes
    Amber, Dyniowe
    e-prezes
    Nie jestem jakimś wielbicielem "klasycznych" piw dyniowych, ale w 'helowin' byłem zobligowany, więc w drodze spożyłem Dyniamit Pinty a na miejscu porównałem z Dyniowe z Ambera.Dalej uważam, że to nie moja bajka, ale porównawczo całkiem spoko. Ani na + ani na -. Dobra interpretacja...
    2024-11-04, 18:50
  • rohozecky
    Ciechanów, Kilinskiego 4/8, Qbatura
    rohozecky
    Restauracja w budynku Ciechana, mieszczącym również hotel. Nowoczesny wystrój, dobra kuchnia, choć stosunkowo droga (dania główne w granicach 40-50 zł). Z beczki nic, z lodówki Ciechan Wyborne, Miodowe i bodajże bezalkoholowe. Wyborne niezłe, lepsze niż się spodziewałem. Do tego kilka...
    2022-03-20, 20:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...