Boku, ty już tak nie przesadzaj z tymi zdjęciami. Ze dwa poglądowe mógłbyś wstawić. Takie, które pokazują, jak najwięcej z tego lokalu.
Ps.:A Artowi nie chodziło nigdy o to byś wogóle nie wklejał zdjęć, tylko byś nie wklejał ich w takiej ogromnej ilości. Bo by zachęcić kogoś do odwiedzenia danego lokalu czasem wystarczy opis jakieś ciekawostki, potem zaczyna działać wyobraźnia, następnie uruchamia się ciekawość, a potem tylko pozostaje dany lokal odwiedzić. Przesadą jest wklejanie zdjęć np. wejścia od jednej strony i od drugiej, telewizora (bo tak naprawdę to dpoiero twój opis uświadomił mi co chciałeś tym zdjęciem nam przekazać i to on uruchomił u mnie wyobraźnię). A najważniejsze rzeczy takie jak: atmosfera, smak piwa, ciężko jest ukazać na fotografii. Uff, napisałam.
Ps.:A Artowi nie chodziło nigdy o to byś wogóle nie wklejał zdjęć, tylko byś nie wklejał ich w takiej ogromnej ilości. Bo by zachęcić kogoś do odwiedzenia danego lokalu czasem wystarczy opis jakieś ciekawostki, potem zaczyna działać wyobraźnia, następnie uruchamia się ciekawość, a potem tylko pozostaje dany lokal odwiedzić. Przesadą jest wklejanie zdjęć np. wejścia od jednej strony i od drugiej, telewizora (bo tak naprawdę to dpoiero twój opis uświadomił mi co chciałeś tym zdjęciem nam przekazać i to on uruchomił u mnie wyobraźnię). A najważniejsze rzeczy takie jak: atmosfera, smak piwa, ciężko jest ukazać na fotografii. Uff, napisałam.
) ja moze dam tu sproszczenie co do krat nie dało sie inaczej ich dac musza byc zamkniete zeby namiot przylegał do budynku,a co do wejscia to ma byc zrobione inne tylko kiedy!? jest zbyt małe zainteresowane tym małym barem przez własciciela ciekawe czy wogole zrobia to wejscie :|
Wywiesili na budynku obok szyld że Spiż itd. , dobrze go widać ale mogli się postarać żeby przed wejściem do namiotu nie trzeba było się taplać po kostki w błocie. Przy barze jakiś koślawy stół stoi z jakimiś plastikowymi doniczkami porozrzucanymi na które cieknie woda ze szpary między budynkiem a namiotem. Przy wejściu od zewnątrz jakaś konstrukcja z prętów, wyglądająca na jakiś może stelaż-nie wiem co to ma być-narazie straszy. Od bramy do namiotu w błocie poukładane płyty wiórowe żeby dojść jakoś. Żenująco to wygląda. Zawsze byłem i będe za tym miejscem ale jak będą tak dbać o wizerunek to nikt tam nie będzie przychodził. Bym się mocno zastanowił zanim bym tam zabrał np. dziewczyne (gdybym miał jakąś mniej twardą niż mam
) Ogólnie słabo w tym okresie.
. Co się dzieje ? )
Comment