Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Zabrze, Bytomska (Biskupice), Bar Uniwersalny Przy Kominku

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Javox
    Oakham Ales, Below Zero
    Javox
    Winter Pale Ale z alko 4.1%
    Chmiele: Cascade, Chinook and Simcoe (USA) i Pacific Jade (NZ).

Piana - pełna warstwa na długo.
    Lacing - pełne szkło.
    Gaz - średni, pompa.
    Barwa - złota słomka, jasna.
    Aromat - jasne owoce, nuty ciasta owocowego i nutki cytrusów...
    2024-11-30, 14:05
  • Aldach
    Zabrze, Bytomska (Biskupice), Pub Country
    Aldach
    Zakładam nowy temat, osobny dla jednej ulicy, bo jak pokazał mój wczorajszy pobyt tam watro.
    Przy okazji wycieczka zbiorowa dla forumowiczów z Zabrza w ogólności a do Starego Kocura w szczególności - czy Biskupice leżą aż tak daleko od centrum, że nie chce się Wam tam czterech liter...
    2005-09-11, 13:06
  • Aldach
    Zabrze, Bytomska (Biskupice), Pub Roger
    Aldach
    Pub Roger
    Po prawej stronie ulicy, zaraz za sklepem "Żabka"
    Właśnie dla odwiedzenia tego lokalu podjąłem wyciwczkę po Biskupicach. Przejeżdżając tamtendy tramwajem już od jakiegoś czasu intrygowały mnie zewnętrzne "insygnia" lokalu. Kaseton "Kaiser",...
    2005-09-11, 13:28
  • Aldach
    Zabrze, Bytomska 88 (Biskupice), Pub Pod Złotą Podkową
    Aldach
    Pub "Pod Złotą Podkową"
    Nieco dalej w stronę Bytomia, za wiaduktem, po lewej stronie, pod numerem bodaj 88.
    Knajpka niemal niewidoczna od ulicy, zdradza ją tylko kaseton Okocimia. Trzeba zejść po schodkach prosto do sympatycznego ogródka. Czysto, schludnie cicho. Napić...
    2005-09-11, 13:20
  • baklazanek
    Kapsel Braxa
    baklazanek
    Kapsli nie zbieram ale mam styczność z nimi przy kupowaniu piw w związku z tym pragnę zagłosować na kapsel Braxa który został wypuszczony z okazji MŚ. Jest na nim narysowana piłka do nogi na czerwonym tle. Moim zdaniem najładniejszy kapsel jaki pojawił się w tym roku na rynku. Mistrzostwa...
    2002-11-12, 12:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...