Katowice, Batorego, Camelot

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bananek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.07
    • 16

Katowice, Batorego, Camelot

"CAMELOT"
    lokalizacja: ul. Batorego (przecznica od Pl. Miarki w kier. Dworca PKP)
    Oferta: lany Żywiec (5 zł) + coś jeszcze (sorry nie pamiętam co), alkohole wysokoprocentowe, duży wybór dań gorących.
    Lokal dwupoziomowy, ładny wystrój - w sam raz na randkę, lub spotkanie z ludzmi z pracy (po pracy )
    w lecie mały ogródek (często zajęty - brak miejsc)

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • ART
    Katowice, Mariacka 8, Pizzatopia
    ART
    Nie żeby mnie nosiło po sieciowych pizzeriach Notuję lokal, bo leją Recrafty z wajchy. 4 krany, jeden rotujący.

czynne codziennie od 11 do 1 a nawet 2:30

mapka:
    https://www.google.pl/maps/place/Piz...7!3m6!1s0x4716...
    2025-04-30, 20:20
  • ART
    Katowice, Ligonia 16, Żurownia
    ART
    Coś dobrego na ząb trzeba wrzucić pomiędzy przeszwendem knajpianym - pada więc na lokalną kuchnię śląską w odświeżonej odsłonie w Żurowni.

Lokal także ma akcent piwny. Z wajchy był Primator (jasna 11 i pszeniczne po 18zł) a z butelek kontraktowy Hajer po 20 zł.
    ...
    2025-04-30, 20:13
  • ART
    Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
    ART
    Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
    2025-04-30, 19:49
  • ART
    Katowice, Francuska 12, Cybertap
    ART
    Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.

Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
    2025-04-30, 19:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...