Tradycyjnie już dzięki uprzejmości Krainy Piwa dopijamy festiwalowe beczki.
IPA is Dead-El Dorado BrewDog
Wild Raven Thornbridge Brewery
Raging Bitch Flying Dog
Black Jack Porter Left Hand Brewery
Ageless Red Willow Brewery
Hard Core IPA BrewDog
Uruchamiamy jeden tajny kran. STARTwtorek,środa godz. 19:00
Wreszcie dotarło!!!Nowe piwo z browaru Robinsons. W warzeniu tego piwa brał udział Bruce Dickinson wokalista IRON MAIDEN. Jest to Real Ale a nazwa tego piwa TROOPER jest tytułem znanego utworu zespołu.Butelka prezentuje się okazale.
Organizujemy wyjazd do Raciborza. Sobota 29.06.13. W programie zwiedzanie w towarzystwie technologa "Browaru Zamkowego" oraz wizyta w browarze restauracyjnym "Browar Rynek".
Wyjazd autokarem godz. 10:00 parking przy LO nr IV
Powrót około 18:00
Koszt :
30 zł przejazd *
10 zł zwiedzanie browaru
Jedziemy trasą przez Pszczynę,Żory. Jest możliwość zabrania chętnych po drodze.
W czasie jazdy będziemy serwować zimne piwo.
Rezerwacje osobiście w Piwnicy Zamkowej lub pod tel. 602 255 867
* opłata za przejazd może się nieznacznie różnić w zależności od ilości uczestników
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa
Organizujemy wyjazd do Raciborza. Sobota 29.06.13. W programie zwiedzanie w towarzystwie technologa "Browaru Zamkowego" oraz wizyta w browarze restauracyjnym "Browar Rynek".
Wyjazd autokarem godz. 10:00 parking przy LO nr IV
Powrót około 18:00
Koszt :
30 zł przejazd *
10 zł zwiedzanie browaru
Jedziemy trasą przez Pszczynę,Żory. Jest możliwość zabrania chętnych po drodze.
W czasie jazdy będziemy serwować zimne piwo.
Rezerwacje osobiście w Piwnicy Zamkowej lub pod tel. 602 255 867
* opłata za przejazd może się nieznacznie różnić w zależności od ilości uczestników
Są jeszcze wolne miejsca gdyż zamiast małego autobusu jedzie duży
Podziekowania dla Doroty i Krzysztofa za swietna organizacje,
dla Wszystkich Wspołtowarzyszek i Wspołtowarzyszy za atmosfere,
oraz dla Marka33 za goscine w Browarze Rynek.
PS.
"The Special One" dla Piotra za poczestunek swoimi wyrobami & oprawe artystyczna
a kto nie byl ... niech zaluje
when I'm sad, I stop being sad and be awesome instead.
W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
Małe piwo 14, duże 18....
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment