Santiago, Amunategui 74, Cervecería Delibeer

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 333

Santiago, Amunategui 74, Cervecería Delibeer

Trafiłem przypadkiem szlajając się po centrum - był akurat dzień wyborów prezydenckich i sporo rzeczy było pozamykanych, a 30 stopni wywoływało pragnienie. Miejscówka mała, ale przemiły pan za barem, pomimo problemów z dogadaniem się, spowodowało że zechciało mi się to miejsce opisać. Piwa z Cuello Negro (https://www.cuellonegro.cl) - średnie, szczególnie że nie było żadnej ipy na kranie. Ale lager dobrze ugasił pragnienie, a stout był przyjemnie wytrawny. Z tego co widziałem, mają podstawową wyżerkę.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• pebejot
    USA, Miami, 42 NE 25th Street, Cerveceria La Tropical
    pebejot
    Gigantyczny browar restauracyjny założony w 2021 roku, choć legenda głosi, że w tym miejscu piwo warzyło się już w 1888 roku.
    Logotypem browaru jest flaming z szyszką chmielową.
    Browar znajduje się w dzielnicy Wynwood, niedaleko Biscayne Blvd, reprezentacyjnej ulicy Miami....
    2022-07-23, 18:26
  • pebejot
    Bogota, Calle 40 #21 - 34, Cerveceria Statua Rota
    pebejot
    Browar rzemieślniczy założony przez trzech braci w 2003 roku.
    Mieści się w spokojnej i kulturalnej dzielnicy z nocnym życiem wśród wielu barów i modnych lokali w stylu burger bar, coffe style czy sandwich life.
    Lokal minibrowaru ukryty jest w bocznej uliczce. Jest dosyć skromny,...
    2020-03-17, 14:03
  • pebejot
    Bogota, Carrera 5 #12c, Cervecería Lateral
    pebejot
    Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
    Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
    Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...
    2020-03-09, 12:52
  • pebejot
    Gwatemala, Guatemala City, Carretera a El Salvador, Ixbalanque Cerveceria Artesanal
    pebejot
    Minibrowar Ixbalanque Cerveceria Artesanal otwarto w 2017 roku. Browar zlokalizowany jest przy drodze Carretera El Salvador w kilometrze 25.5 km licząc od stolicy.
    Firmowy lokal minibrowaru mieści się w samym sercu Guatemala City przy głównym placu z zabytkowym kościołem i historyczną...
    2019-01-06, 21:10
  • kloss
    Cerveceria Centro Americana, Social
    kloss
    Social Cerveza Pilsener
    Alkohol 5%, butelka 355 ml.
    Piana niewielka, nietrwała. Barwa słomkowa.
    W smaku zdecydowanie kwaskowe ze śladową goryczką. Dominują nuty cytrusowe i jabłkowe o cydrowo-drożdżowym charakterze. Czuć też niewielką metaliczność....
    2019-08-28, 20:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...