Karvina, Nádražní 695/7, Restaurace Mašinka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Kvasice, Tlumačovská 681, Restaurace Sportareál
    heckler
    Do Kvasic powróciliśmy po trzech tygodniach. Ale tym razem udaliśmy się do Restaurace Sportareál, gdzie według zapewnień właściciela browaru Dobrá Kára
    bywa ich lane piwo.
    Owszem, piwo było, ale niestety tylko jedno pod postacią jasnej 10-ki. Piwo smaczne, ciut inne od tradycyjnej...
    2025-08-11, 07:20
  • Warzywo
    Karvina, Komenského 961, Restaurace Hradek
    Warzywo
    Takich lokali brakuje w Polsce. Ot taki bez wielkiego zadęcia osiedlowy lokal ale bardzo przyjemny, są zakamarki, są stoły duże i małe drewniane, jest intymna atmosfera (a nie stoliczki z ikei i ekshibicjonistyczna jasność która nie pozwala na intymność).
    Można tu spędzić miłe...
    2020-02-27, 13:18
  • dadek
    Dubňany, Nádražní 7, Řemeslný Minipivovar Dubňák / Restaurace U Kače
    dadek
    Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
    2020-02-26, 22:25
  • heckler
    Klobouky u Brna, Nádražní 830/85, Minipivovar Myjavka
    heckler
    Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
    2025-06-27, 12:57
  • Warzywo
    Český Těšín, Nádražní 1166/2A, Restaurace Nádražní
    Warzywo
    Mówiłem już, że kocham Czechy? No i tu kolejny punkt - restauracje dworcowe, czego w Polsce prawie nie ma i nie wiem zupełnie dlaczego. A w Czechach na spokoju i w zawsze fajnym klimacie można sobie popijać czekając na pociąg, a jednocześnie będąc już praktycznie na peronie....
    2018-01-22, 14:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...