BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum (tam był festiwal Lopni Beczku).
Najlepiej dotrzeć tu przez przystanek Dolni Vitkovice - UWAGA! Jest bliższy przystanek - Dolni Vitkovice Hlubina - ale nie ma tam przejścia obecnie ze względu na remont!
Ogólnie to wstyd mi - bo lokalu nie odwiedziliśmy
Dla wytłumaczenia - myślałem że to jakaś hurtownia. Ale okazało się że jest to czynny weekendowo kilkokran.
Ostatnia lista piw:
1. Proud 11° Ležák
2. Pilsner Urquell 12°
3. Bernard 11° Světlý ležák
4. Yuzu Ale 10°
5. Ventill 11°
6. -
7. Kofola Originál
8. Bernard Švestka (Nealko)
No może nie jest to cud miód. ale... dla Yuzu... może warto
🕒 Godziny otwarcia (lokal czynny sezonowo, jakoś od wiosny do października włącznie):
🌐 Strona WWW:
📘 Facebook:
📸 Instagram:
🗺️ Mapa Google:
🗺️ Mapy.com:
https://mapy.com/en/zakladni?source=...2&x=18.2801596 &y=49.8214433&z=19
🧭 OpenStreetMap:
Najlepiej dotrzeć tu przez przystanek Dolni Vitkovice - UWAGA! Jest bliższy przystanek - Dolni Vitkovice Hlubina - ale nie ma tam przejścia obecnie ze względu na remont!
Ogólnie to wstyd mi - bo lokalu nie odwiedziliśmy
Dla wytłumaczenia - myślałem że to jakaś hurtownia. Ale okazało się że jest to czynny weekendowo kilkokran.Ostatnia lista piw:
1. Proud 11° Ležák
2. Pilsner Urquell 12°
3. Bernard 11° Světlý ležák
4. Yuzu Ale 10°
5. Ventill 11°
6. -
7. Kofola Originál
8. Bernard Švestka (Nealko)
No może nie jest to cud miód. ale... dla Yuzu... może warto

🕒 Godziny otwarcia (lokal czynny sezonowo, jakoś od wiosny do października włącznie):
- Poniedziałek: zamknięte
- Wtorek: zamknięte
- Środa: zamknięte
- Czwartek: zamknięte
- Piątek: 14:00 – 20:00
- Sobota: 14:00 – 20:00
- Niedziela: 14:00 – 20:00
🌐 Strona WWW:
📘 Facebook:
📸 Instagram:
🗺️ Mapa Google:
🗺️ Mapy.com: