Rohov, Slezská 86, U Komárků

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🍺
    • 2012.09
    • 2264

My przy pierwszym stoliku przy barze, ale na zewnątrz.

Comment

• Raciborz
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.06
      • 594

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao
      To nieźle się rozminęliśmy. Też byłem tam w sobotę. Svetla 12 - ogień. Doskonałe piwo. Mógłbym pić w nieskończoność
      No popatrzcie ja też byłem tam w sobotę, w przedziale 16,30-18,30. Tylko że to nic dziwnego, jestem tam co tydzień . Tak planuje wycieczki rowerowe, aby wracać przez Rohov

Comment

• heckler
        Major Piwnych Rewolucji
        🍺
        • 2012.09
        • 2264

W piątek 14 na kranach trzy piwa w postaci tzw. ,czeskiej klasyki,. Jasna 11-ka 29 Kc., jasna 12-ka 31 Kc., oraz 13-ka polotmava za 32 Kc. Wszystkie piwa genialne, a do tego dobre jadło i kapitalna atmosfera
        Attached Files

Comment

• heckler
          Major Piwnych Rewolucji
          🍺
          • 2012.09
          • 2264

Kolejne lata mijają, a tam cały czas piwa genialne, Chyba przeprowadzę się bliżej Rohova
          11-ka, to mistrzostwo świata, a 12-ka depcze jej po pietach. Polotmave bardzo smaczne, a dla lubiących coś słodszego, polecało się wiśnioweDo tego pyszne jedzonko i kapitalna atmosfera
          Attached Files

Comment

• darekd
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🍺🍺🍺🍺
            • 2003.02
            • 13284

Czy na ścianach nadal historyczne zdjęcia obrazujące naszych chłopców Kraju Hulczyńskiego i generalnie stare zdjęcie tego bardzo ciekawego regionu?

Comment

• Vortex
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              🍼
              • 2011.12
              • 185

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler
              Kolejne lata mijają, a tam cały czas piwa genialne, Chyba przeprowadzę się bliżej Rohova
              11-ka, to mistrzostwo świata, a 12-ka depcze jej po pietach. Polotmave bardzo smaczne, a dla lubiących coś słodszego, polecało się wiśnioweDo tego pyszne jedzonko i kapitalna atmosfera
              Super słyszeć, że Rohan cały czas trzyma tak wysokie loty, ostatni raz byłem tam rok temu i mam ogromny sentyment. Dla mnie absolutnym mistrzem była jednak 12-ka Natomiast każde z piw wspominam jako TOP.

Comment

• heckler
                Major Piwnych Rewolucji
                🍺
                • 2012.09
                • 2264

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
                Czy na ścianach nadal historyczne zdjęcia obrazujące naszych chłopców Kraju Hulczyńskiego i generalnie stare zdjęcie tego bardzo ciekawego regionu?
                Myślę, że tak. Tam od lat nic się nie zmienia. Natomiast z racji, że ogródek posiada swój oddzielny bar, to bywa, że jak nie ma po co, to do środka nie idę.

Comment

• Vortex
                  🍼
                  • 2011.12
                  • 185

Zawitaliśmy na krótki weekendowy wypad do Ostrawy w pierwszy weekend października i w piątek wybraliśmy się do Rohova.

Na kranach oprócz klasyki: Svetly Ležák11° oraz Polotmave 11° załapaliśmy się na specjalnie uwarzone piwo: jasna Svatováclavska 15° - naprawdę kapitalne piwo, w życiu nie pomyślałbym, że ma tak wysoki ekstrakt, bo było naprawdę bardzo pijalne. Do tego golonka smakowała wyśmienicie.

Po raz pierwszy spróbowałem też IPA (z butelki PET), ale jednak czeska klasyka z kranu smakuje tutaj najlepiej.

Comment

• Vortex
                    🍼
                    • 2011.12
                    • 185

Comment