BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Macedonia Północna, Skopje, Str Gradishte 1, Old Town Brewery
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
-
Channel: Macedonia Północna
2024-06-11, 20:06 -
-
Lokal rodzinny rodziców właściciela Old Town Brewery na starówce. Tu też mamy ścianę z 6 kranami z piwem Temov Old Town Craft Brewery. Ceny podobne 230 mkd za stouta. Jest klima. Można przysiąść i oglądać fontanny.
Btw, jest jeszcze trzeci lokal ale poza miastem.-
Channel: Macedonia Północna
2019-06-27, 17:04 -
-
Lokal nawiązujący do Krakena, nie Krakowa...
Oferuje "własne" piwo oraz kilka innych z mikrusów.
Własne, to nie warzone na miejscu, bo nie jest to browar jedynie kontraktowiec zamawiający piwo w innym browarze, nie udało mi się dowiedzieć gdzie konkretnie, jak się dowiem...-
Channel: Węgry
2020-02-27, 12:45 -
-
Niestety, mimo wielu zapytań do wegięrskich znajomych nikt nie potrafił mi powiedzieć gdzie to piwo jest warzone. Lokal Krak'n Town zamawia/warzy piwa wielu węgierskich mikrusach, tego nikt nie był w stanie rozpracować. W lokalu tez powiedzieli mi tylko, że w jakimś dość daleko położonym...-
2020-06-22, 19:04 -
-
Mikrobrowar Bázis Sörfozde w Tárnok warzący piwa dla kontraktowego lokalu Krak'n Town w Budapeszcie
alk 4,4
Kolor - ciemno-wiśniowy, mętnawe
Piana - leciutka, szybko opadła do niewielkiej obwódki, lekko zaróżowiona
Zapach -lekki, miły, wiśniowo-słodowy...-
2020-04-26, 19:09 -
- Loading...
- Koniec listy.