Pruszków

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krychul
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.11
    • 1

W sklepie Alma na ul. Sprawiedliwości 4 obok banku Pekao (widać go jadąc aleją wojska polskiego) jest z tego co pamiętam jest duży wybór piwa, głównie zagranicznego.
    A jeśli chodzi o miejsca dobre do spotkań, również mogę polecić "dziuplę" w Komorowie (dokładniej to "Oberża u Michała") atmosfera całkiem przyjemna, spory wybór trunków a w soboty karaoke

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Pruszków, Obrońców Pokoju 8, Browar Otwarte Bramy
      becik
      Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
      W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...
      2020-05-23, 20:07
    • slavoy
      18.08.2020 - Pruszków, trza obadać browar Otwarte Bramy
      slavoy
      Tak, wiem, że środek tygodnia, ale inna data nie wchodzi w grę, a kiedyś w końcu zwizytować browarek w rodzinnym mieście.
      A więc - we wtorek od ok 18-19 (do dogadania) odbędzie się dolnośląska wizytacja wymienionego w tytule przybytku. Dobije ktoś?

Nie jęczeć...
      2020-08-15, 11:50
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • ART
      Szwecja, Karlskrona, Ronnebygatan 38, Imperial Brygghus
      ART
      Zaraz po prawej stronie od wejścia do multitapu The fox and anchor, za przeszkloną witrynką znajduje się niedawno uruchomiony nanobrowarek Imperial Brygghus. Jest on związany z rzeczonym lokalem, ale ma też swoj malutki "taproom". Salka dla gości jest tuż za szybą witryny a w niej...
      2023-10-17, 19:06
    • e-prezes
      Włochy, Bolonia, via Clavature 12, Baladin Bologna
      e-prezes
      Lokalik w starej, odnowionej hali targowej. Kilka z punktów handlowych z tradycyjnymi przekąskami ma w ofercie również piwa Birra Baladin. Ich stosko jest widoczne, choć obsługa raczej wolno reaguje na klienta. Piwa mimo to smaczne, choć nie tanie. 5,5 ojro za male 0,3 litra. Dla lokalsów podają...
      2023-02-07, 19:58
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...