Witam, w jakim sklepie zwróce butelki po Harnasiu 0,5l 25szt.? w moich okolicznych wymagają paragonu lub mówią że nie ma miejsca. Istnieje może jakiś automat? Interesuje mnie okolica Woli, Pragi, Żoliborza , jeśli będzie gdzieś indziej pewne miejsce to też prosze napisać.
Skup butelek - Warszawa
Collapse
X
-
Ani nazwy, ani dokładnego adresu ten sklep nie ma.
Na Bielanach na rogu ulic Broniewskiego i Rudnickiego z tyłu bazarku jest megasam.
Za megasamem jest punkt skupu butelek i za nim sklepik.
W ofercie min. Ciechanów, kilka piw z Jabłonowa, koźlak, żywe i złote lwy z Ambera.
Zadałem też "głupie" pytanie o kasztelana niepasteryzowanego. Pan odpowiedział, że w sobotę przywieźli przeterminowane, więc nie przyjął. Jutro ma być świeża dostawa.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 17:05 -
-
Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-04-09, 12:45 -
-
witam jak by ktoś szukał skupu butelek to skupuję zwrotne po piwie w Krakowie
kontakt najlepiej email: krzysiek.filu@gmail.com lub tel: 574-218-381-
Channel: Poszukuję miejsca...
2017-01-29, 17:17 -
-
Cześć,
Mam nadzieję, że to nie jest niewłaściwy dział - próbowałem znaleźć odpowiednie forum, jeżeli to jest nieodpowiednie to przepraszam i proszę o przeniesienie w należyte miejsce.
Znajomy zapytał mnie (jako, że jestem piwowarem domowym), czy są firmy...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Oferujemy Państwu,
linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...5 Photos2025-06-05, 10:53 - Loading...
- Koniec listy.
Comment