Poszukuję miejsca / pubu / ogródka z tv, który będzie transimitował MŚ w piłce nożnej. Miejsce: Warszawa. Piwo: inne niż koncerniaki. Macie jakieś pomysły oprócz Bierhalle ?
Mistrzostwa Świata w Brazylii w Warszawie
Collapse
X
-
Może Chlarnia coś zorganizuje? Ja będę też chodził do Piwiarni Czeskiej i Baszty."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia" -
A może "Pod kopytem"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Related Topics
Collapse
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych 23-25.05.2025 Ogłoszenie wyników ????????
1. Niskoalkoholowe Black IPA (do 2,0% alk.)
2. Table Saison
3. Desitka (Světlé Výčepní)
4. Polish Wheat
5. Dunkelweizen
6. Nowofalowy Pils
7. Altbier
8. Session New England...2024-12-09, 17:26 -
Witam, zbliżają się mistrzostwa i pewnie browary będą wymyślać cuda, żeby przyciągnąć kolekcjonerów.
Jak na razie to widziałem, że Carlsberg wypuścił butelki z kapslami (32szt).
Jeśli ktoś zauważy coś innego związanego z Mistrzostwami, to niech pisze tutaj-
Channel: Promocje piwne
-
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
-
Channel: Podkarpackie
2020-08-07, 20:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment