Witam. Mam pytanko.
Szykuje mi się króciutki wypad do Drezna i mam nadzieje napić się tam jakiegoś niemieckiego piwka, czy może zwiedzić np. jakiś browarek ( jeśli się tam takowy znajduje). Moje pytanie brzmi: czy ktoś może zna to miasto i mógłby mi ewentualnie polecić jakiś miły zakątek, sklepik, pijalnie piwka itp. itd. ??
Szykuje mi się króciutki wypad do Drezna i mam nadzieje napić się tam jakiegoś niemieckiego piwka, czy może zwiedzić np. jakiś browarek ( jeśli się tam takowy znajduje). Moje pytanie brzmi: czy ktoś może zna to miasto i mógłby mi ewentualnie polecić jakiś miły zakątek, sklepik, pijalnie piwka itp. itd. ??
!! chodzi mi o kupo np otwieraczy, szkła może jakaś reklama w postaci denka od beczki itp..
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
, a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
Comment