Tani nocleg w czeskiej Pradze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • centon
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2004.03
    • 575

Tani nocleg w czeskiej Pradze

Witam!
    Może ktoś z szanownych forumowiczów ma namiary na niedrogie noclegi w Pradze?
    Chodzi o pokój (3-4 osoby)najlepiej z łazienką w cenie przystępnej dla zwykłego śmiertelnika.
    Będę wdzięczny za wszytkie wasze sugestie i namiary.
    Wasze zdrówko
    Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
    Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
  • centon
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2004.03
    • 575

Witam ponownie. Widzę ,że brak jest jakichkolwiek postów. trudno skorzystałem zlinka na stronce browaru i znalazłem ciekawy "Alice apartament house". czy może ktoś z was tam "ubytowywał"
    pozdrawiam
    Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
    Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• kishar
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.10
      • 1691

Spróbuj może na tej stronie coś znajadziesz dla siebie.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
        dadek
        Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
        2022-10-02, 03:57
      • ART
        Powódź 2024 a browary w Czeskiej Republice
        ART
        Krakus założył wątek o polskich browarach na terenach objętych żywiołem powodziowym
        https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ce#post2342029

a za naszą południową granicą w Czechach niestety też kilka browarów padło ofiarą wielkiej wody:...
        2024-09-17, 20:37
      • dadek
        Hlízov 230, Pivovar Holanďan
        dadek
        Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
        Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
        2023-11-03, 00:29
      • dadek
        Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
        dadek
        Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
        2022-01-15, 03:06
      • darekd
        Staropramen, Ostravar Černá Barbora
        darekd
        Nazwa Staropramen tytule wątku nie oznacza, że piwo warzone jest w Pradze, bo ostrawski browar z tego co wiem cały czas warzy piwo, tylko że na opakowaniach jest napisane, że producentem jest Staropramen na praskim Smichowie. Nonsens...

Czarna Barbara to dolny ciemniak o ekstr. 13%...
        2022-09-28, 22:24
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...