BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Piwo w Grudziądzu
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
autor: Marek Szajerka
Data odczytu: 25.03.2015
BIULETYN KOŁA MIŁOŚNIKÓW DZIEJÓW GRUDZIĄDZA KLUB „CENTRUM” SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ
Browarnictwo i gorzelnictwo w Grudziądzu w średniowieczu i czasach nowożytnych, w świetle dzieła X. Froelicha z 1868 roku
W...-
Channel: Historia
-
-
Zastanawia mnie czy piwosze w Grudziądzu się pogubili czy wiedzą o co chodzi z piwami oferowanymi w ich mieście. Mam na myśli wciąż sprzedawane tam piwa Kuntersztyn z Bydgoszczy bądź Warszawy i nowe produkty z nowo otwartego browaru.
Pewnie zaraz ktoś napisze że dla zwykłych laików...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Rusza Browar w Grudziądzu. Szczegóły wkrótce.
Dobrze, że na Pomorzu nie tylko zamyka się Browary ( Gdańsk, Braniewo...)
Żywcem nas nie wezmą !-
-
-
Dziś tj. czwartek 11.09.2003 r. rozstrzygnięto konkurs na nazwę nowego, piątego z kolei grudziądzkiego piwa, spośród wielu nadesłanych propozycji dyrekcja wybrała nazwę "HUBAL", tłumacząc się tym iż nazwa ta będzie łatwo przyswajalna i kojarzona z Grudziądzem. Piwo to jest...
-
-
-
W związku z wizjami zawodowymi zastanawiam się nad browarem restauracyjnym, który "na obiekcie" posiada przyzwoity hotel z min. 40 pokojami (nie chodzi mi o liczbę łóżek, ale pokoi) plus sala konferencyjna.
Własnym wysiłkiem intelektualnym wychodzi mi, że warunki te spełnia...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.