Gdzie w warszawie mogę teraz kupić molsona?
Molson Canadian.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Zakupiona butelka w Anglii... wypita i potem czytam drobne druczki... Hiszpania, uwarzone w La Sagra Brew.
Alko 5,4% i IBU wg pierwowzoru amerykańskiego było 19 i tyle też może być w wersji hiszpańskiej.
Piana - na początku więcej potem pełna warstewka.
Lacing...-
Channel: Hiszpania
2021-01-13, 02:50 -
-
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
-
Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 19:44 -
-
Witam!
Poszukuję sklepu w Polsce, w którym mógłbym zakupić kanadyjskie piwo Molson Canadian. Czy ktoś z szanownych forumowiczy kojarzy może takowe miejsce? Konkretna lokalizacja nie ma znaczenia, szukam sklepu po prostu gdziekolwiek w Polsce
Pozdrawiam
John-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment