poszukuję knajpki w Lublinie gdzie z kumplem ze stolycy możemy napić się czeskiego, bądź słowackiego browarka. Czeskie pivnice znam więc każda inna propozycja mile widziana. dzięki serdeczne
gdzie w Lublinie mozna napić się czeskiego/słowackiego browarka
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Browar jest...-
Channel: Ukraina
-
-
Niedaleko stacji metra Astoria
Czy można w Budapeszcie napić się czeskiego dobrego smacznego piwa? Można. Knajpa z czeskimi piwami, większość to mikrusy. Również spory wybór piw butelkowych. Tam wreszcie napiłem się porządnego pilsa z jakiegoś czeskiego minibrowaru (nie pamiętam...-
Channel: Węgry
2020-02-26, 21:30 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
- Loading...
- Koniec listy.