Piwo w Sopocie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PanKrecik
    do Gdyni masz skm do Gory Św.Katarzyny
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-07-04, 14:28.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika markus1
      W Sopocie znajdziesz Żywe niefiltorwane, Złote Lwy niepasteryzowane i Koźlaka
      A coś poza Amberem może?
      Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-07-04, 14:36.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• markus1
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.04
        • 23

Poza Amberem to śmiało można na żywieckiego Portera z beczki zajrzeć do pub'u Kinsky niedaleko dworca
        Na 3 maja jest też restauracja Tawerna Hiszpańska, gdzie swego czasu można było nabyć piwa rodem z Półwyspu Iberyjskiego
        Idąc w górę 3 maja warto też zajść do Spółdzielni Literackiej, nie wiem jak teraz ale kiedyś było kilka "niestandarowych pozycji" - niestety w butelce tylko, bo z nalewaka...amber
        Reszta kurortu opanowana przez znane powszechnie marki

Comment

• PanKrecik
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2007.09
          • 57

pomyliłem się w poście powyżej : stacja skm do Degustatorni Gdynia to Wzgórze Św.Maksymiliana.

Comment

Related Topics

Collapse

• abernacka
            Ostatki w Sopocie (25.II.)
            abernacka
            Nieuchronie dobiega końca karnawał tak więc aby tradycji stało się zadość proponuje spotkać się w miłym gronie przy kuflu dobrego piwa w pubie "Bulaj" w Sopocie w najbliższą sobotę o godzinie 18,00.
            Oprócz dobrej zabawy, proponuje także abyśmy porozmawiali na spokojnie...
            2006-02-22, 21:36
          • Ahumba
            I znów Ahumba w Sopocie
            Ahumba
            IPA w Sopocie, czyli Inspekcja Piwna Ahumby.

W tym roku po raz drugi pojawię się na kilka dni. Przyjeżdżam późnym wieczorem (samochodem) w czwartek 07 listopada. Wyjeżdżam 11 listopada po południu.

W programie m.in.:

- odwiedzenie Sławka;
            ...
            2008-10-13, 16:09
          • zythum
            28.03-31.03 Trójmiasto, Miłka Igor Zythum wypoczywają nad morzem.
            zythum
            Od 26.03 do 02. kwietnia będziemy w Sopocie. Bardzo chętnie zobaczylibyśmy się z sekcją trójmiejską.
            Ponieważ na każdym spotkaniu musi być tak, że ktoś musi być pierwszy ...
            Ze swojej strony proponuję spotkanie w któryś z dni pomiędzy 28 a 31. 03 (w sobote przyjeżdżamy...
            2005-03-18, 16:29
          • heckler
            Dětenice, Dětenice 9, Zámecký pivovar
            heckler
            Po środku małego miasteczka Detenice stoi ładnie odrestaurowany barokowy zamek.
            Ja w skrócie napiszę, że w latach 1948-98 zamek był własnością państwa, które założyło tutaj akademik. Budynek zamku przeszedł ostatnio gruntowną rekonstrukcję, a publiczność może zobaczyć 14...
            2018-06-06, 09:24
          • wojtas66
            Pojutrze w Sopocie Bjork
            wojtas66
            Cholera!Za malo ja znam zeby sie swietnie bawic, ale nie lubie glupawej muzyki, wiec Bjork moze mnie zainteresowac (na pewno nie nalezy do "oniczymspiewajacychpieknosci").A moze ktos sie wybiera i chcialby "zarazic" mnie swoja islandzka pasja? (browarek OK!).
            2003-07-10, 22:46
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...