Robiłem zamówienie w lutym.
Sklep Impuls z Chorzowa:
Dobrze aktualizowana oferta. Da się wyszukać piwa po dacie dodania. Daje to jako tako możliwość szybkiego dotarcia do nowości.
Teraz dostawa DPD - to koszt 35zł za paczkę do 24 piw. Jak zamawiałem, to info w regulaminie wskazywało 24,90, ale liczyli 35zł.
Paczka przyszła raźno, zawartość była dobrze zabezpieczona. Na plus.
W sumie to czekałem z wątkiem aż mi odpowiedzą w/s źle wykazywanych kosztów wysyłki (zgłaszałem w zamówieniu). Ok, może droga nie była najszczęśliwsza, przecież jaki sklep poza CP czyta uwagi klienta do zamówienia
. No to lekko zniecierpliwiony wysłałem ponowne zapytanie mailem. Nic.
Zatem zakupy na piąteczkę, ale jak trzeba było coś wyjaśnić - to kontakt z klientem na totalną pałę z minusem, więc mam ambiwalentne uczucia.
Sklep Impuls z Chorzowa:
Dobrze aktualizowana oferta. Da się wyszukać piwa po dacie dodania. Daje to jako tako możliwość szybkiego dotarcia do nowości.
Teraz dostawa DPD - to koszt 35zł za paczkę do 24 piw. Jak zamawiałem, to info w regulaminie wskazywało 24,90, ale liczyli 35zł.
Paczka przyszła raźno, zawartość była dobrze zabezpieczona. Na plus.
W sumie to czekałem z wątkiem aż mi odpowiedzą w/s źle wykazywanych kosztów wysyłki (zgłaszałem w zamówieniu). Ok, może droga nie była najszczęśliwsza, przecież jaki sklep poza CP czyta uwagi klienta do zamówienia
. No to lekko zniecierpliwiony wysłałem ponowne zapytanie mailem. Nic. Zatem zakupy na piąteczkę, ale jak trzeba było coś wyjaśnić - to kontakt z klientem na totalną pałę z minusem, więc mam ambiwalentne uczucia.