Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Sklep Impuls - sklepimpuls.pl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🍺
    • 2001.02
    • 24436

Sklep Impuls - sklepimpuls.pl

Robiłem zamówienie w lutym.

Sklep Impuls z Chorzowa:
    Największy wybór piwa online. Ponad 2000 gatunków piw czeskich, kraftowych i zagranicznych z całej Europy (Niemcy, Belgia, Holandia). Szybka wysyłka kurierem.

Dobrze aktualizowana oferta. Da się wyszukać piwa po dacie dodania. Daje to jako tako możliwość szybkiego dotarcia do nowości.

Teraz dostawa DPD - to koszt 35zł za paczkę do 24 piw. Jak zamawiałem, to info w regulaminie wskazywało 24,90, ale liczyli 35zł.

Paczka przyszła raźno, zawartość była dobrze zabezpieczona. Na plus.

W sumie to czekałem z wątkiem aż mi odpowiedzą w/s źle wykazywanych kosztów wysyłki (zgłaszałem w zamówieniu). Ok, może droga nie była najszczęśliwsza, przecież jaki sklep poza CP czyta uwagi klienta do zamówienia . No to lekko zniecierpliwiony wysłałem ponowne zapytanie mailem. Nic.

Zatem zakupy na piąteczkę, ale jak trzeba było coś wyjaśnić - to kontakt z klientem na totalną pałę z minusem, więc mam ambiwalentne uczucia.
    Attached Files
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
widgetinstance 244 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Przetwarzanie...