Oprócz tego dojechały takie piwka:
lwówek jankes,
ursa megaloman,
ursa śnieg na beniowej,
ursa rosa,
ursa z połoniny,
ursa eskulap,
złoty łan niepasteryzowane,
plon czerwony,
pinta angielskie śniadanie,
pinta atak chmielu,
browar zawiercie,
widawa nowy baran,
widawa czarny kur,
widawa summer black ale,
widawa czorny miś
Potwierdzam, wybór spory, ceny przyzwoite, stojak rowerowy przed sklepem jest, czekam na więcej porządnych polskich browarów . no bo żeby nic z artezana nie było, a z alebrowaru wyłącznie RJ, to nie wypada.
z uwagi na zakłócenia zdrowotne nie jestem na bieżąco - kiedyś kupowałem pacific pale ale i ipa z artezana w na gajowej/wesołej. Nie wiedziałem, że nie ma już wersji butelkowych, szkoda.
W browarze w Rychnovie sklepik przy browarze zamykany jest szybko i odwiedzający mają problem.
Tymczasem w rynku w dużym samoobsługowym sklepie spożywczym znajduje się lodówka a w niej piwa z Rychnowa, Dobruszki oraz Clocki. Z ciekawostek są też lokalne sery owczo-kozie. ...
Oddam w dobre ręce gratisowo butelki z zamknięciem patentowym. Różne pojemności: 0,33l, 0,45l, 0,5l, 075l, 1l W sumie ok 43 szt. Warunek odbiór własny
Albo Katowice ul Kościuszki 227 firma Polna Engineering Sp.zo.o w godz 7.00 do 15.00 lub Orzesze ul Masztowa 34 w godz 16 - 21,00 ...
Niestety podczas tegorocznej edycji 03.08 festiwalu pogoda nie była najłaskawsza i przelotne opady deszczu co jakiś czas psuły biesiadowanie. Na szczęście było całkiem ciepło, więc przybyłych na festiwal ludzi przelotny deszcz do domów nie porozpędzał . Nie wiem, czy mi sie wydawało,...
Comment