Jest jeszcze ta promocja na pszenicznego Fischera?

Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)

Collapse

X
- 

Promocje w tym sklepie dotyczą tylko piw, którym za kilka/kilkanaście dni upływa termin ważności, więc nie liczyłbym na to, że teraz dostaniesz pszenicę Fischera w super cenie.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
 Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
- 

Kiedy ostatnio kupowałem, to kosztowało 3,20. Ale to było dawno temu. Teraz rzadko zachodzę do tego sklepu.Posłusznie melduję, panie lejtnant - odpowiedział Szwejk z poczciwym uśmiechem - że podczas gdy czekałem na pociąg, spotkała mnie ta przygoda, że siedziałem przy stole i piłem jeden kufel piwa za drugim.
 http://kawairakija.wordpress.com O Bałkanach - powierzchownie i dogłębnieComment
- 

Ostatni raz byłem dobre dwa miesiące temu i działał pełna parą. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby nie było litrowych Opatów - można powiedzieć, że to specjalność zakładu. Jeden czy dwa rodzaje zawsze są - no chyba że ja miałem takie szczęście."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
- 

Sklep działa. Nawet miał swoje stoisko na WFDP.
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
- 

Opata, Novą Pakę i inne takie  
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics

Collapse

- 

Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym... ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...- 
							Channel: Dolnośląskie

- 

- 

Sklep Staropolski mieści się przy ul. Legnickiej w nowym biurowcu na przeciwko Kauflandu. Sklep ma bardzo ciekawy wystrój - zgodnie z nazwą dużo jest wykończeń z drewna i słopków słomianych. Można w nim zakupić sporo tzw. zdrowej żywności - czyli tradycyjnie pieczone chleby, tradycyjnie...- 

- 

- 

Sklep spożywczy z produktami regionalnymi w którym zaopatrzyć się można w wędliny, pieczywo oraz inne wyroby pochodzenia organicznego. Sklep posiada niezły wybór(jak na głęboką prowincje jaką jest Chojnów) piwa z browarów regionalnych oraz kraftowych.

Z ciekawszych piw jakie...- 
 2015-01-10, 11:38
- 

- 

Piwo w krachlowanej butelce zwrotnej zakupione we Wrocławiu Legnicka/Inowrocławska w cenie 6zł + 1,5zł kaucja. Piwo w krachlowanej butelce zwrotnej zakupione we Wrocławiu Legnicka/Inowrocławska w cenie 6zł + 1,5zł kaucja.

Alkohol 5,2%

Jest to piwo pszeniczne o dość ciemnej miodowej barwie, mętne.
 Piana wysoka, jasnokremowa, dość szybko opada pozostawiając trwały...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

W sprzedaży we Wrocławiu następujące piwa (Robox, przekopiowałem część z Twojego postu, z lenistwa, poza tym jest prawie ten sam asortyment ...):
 - Ambrosius (jasne pełne, mocny)- Namysłów i Kiper
 - Kiper imbirowe
 - Piast (wrocławski full, jasne pełne, mocne)
 ...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment