Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
Lepiej napisz, o której godzinie tam byłeś, bo ja i Joelka wczeoraj zderzyłyśmy się z klódka ok. 13.00. -
Sklepik odwiedzony
Noteckie po 1,60 i Eire po 1,70 zakupione. Sądząc po dacie przydatności do spożycia piwa są pasteryzowane. Ale i tak bardzo dobre.
Gdybym zobaczył Noteckie w jakimś sklepie we Wrocławiu bez wcześniejszej wiedzy, że może w nim być to pewnie dostałbym zawału. Mimo posiadanej wiedzy o pobycie owego piwka w tym sklepiku i tak bardzo duże wrażenie wywarł na mnie widok czarnkowskiego piwa na ladzie sklapowej
Drobne ostrzeżenie: przybyłem do sklepu z butelkami euro na wymianę, ale facet ich nie chciał, bo nie ma żadnego piwa w ofercie w takich opakowaniach. W sumie takie wytłumaczenie to jeszcze rozumiem.Leave a comment:
-
no tak jest już od paru lat, niby czynny bez przerwy do 22, ale faktycznie koleś robi sobie długi obiad gdzieś od 12 do 16Leave a comment:
-
Niestety, sklep jest czynny w dziwnych godzinach, tj. w środku dnia jest zamknięty (i żadnej informacji, kiedy będzie znów otwarty). Dziś musiałam poczekać do około 16.00.Leave a comment:
-
wiesz co... nawet Ci nie powiem, na etykiecie nie ma słowa o tym czy pasteryzowane czy nie ,więc pewnie pasteryzowane, choć szczerze nie mam pojęcia, data ważności do 23 stycznia 2006r.Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewbrwEire Ciemne jest - cena 1,70 !
Również występuje Noteckie Jasne Pełne w cenie... z pewnością przybliżonej do wymienionego wyżej
Śląskie mocne z Zabrza jest w wersji konserwy i butelki.
Musze się tam udać zbadawszy wcześniej gdzie to dokładnie jest.
Aby trochę pomarudzić: Noteckie pasteryzowane zapewne?Leave a comment:
-
Eire Ciemne jest - cena 1,70 !
Również występuje Noteckie Jasne Pełne w cenie... z pewnością przybliżonej do wymienionego wyżej
Śląskie mocne z Zabrza jest w wersji konserwy i butelki.Leave a comment:
-
Jak najbardziej dobrze czytasz. Pasteryzowane, ale i tak bardzo dobre.Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySklep nazywa się wyszukanie "To Tu".
(Przed)Wczoraj udało mi się tam nabyć Eire Ciemne z Czarnkowa w cenie chyba ~1,50.
Poza tym z ciekawostek zestaw Weltenburgerów i La Trappe, oraz z polskich Śląskie Mocne z Zabrza.Leave a comment:
-
a mnie się zdaje ,że sklep nazywa się "TO TU PIWO"
miszkałem na inowrocławskiej przez 2 lata i często tam kupowałemLeave a comment:
-
Sklep nazywa się wyszukanie "To Tu".
(Przed)Wczoraj udało mi się tam nabyć Eire Ciemne z Czarnkowa w cenie chyba ~1,50.
Poza tym z ciekawostek zestaw Weltenburgerów i La Trappe, oraz z polskich Śląskie Mocne z Zabrza.Leave a comment:
-
Pamiętam ten sklep jeszcze z pierwszej fazy jego działalności, czyli sprzed około 10 lat. Kupowałem tam wtedy Heweliusza i Kapra Królewskiego (nie mylić absolutnie tych piw z niejakimi Heveliusem Classic i Heveliusem Kaper !!!!).Leave a comment:
-
Ech, yendras, gdybym ja wiedział wcześniej...
Ja też do przedwczoraj nie miałem żadnego szkła do pszenicznego, a po Franziskanera jeździłem na drugi kraniec miasta.
Ale przysłowie mówi: co się odwlecze, to nie uciecze!Leave a comment:
-
Szkoda, że nie napisałeś tego wczoraj
Dzisiaj byłem 30 km od Wrocka i na oewno podjechałbym na Legnicką, bo nie mam żadnego szkła do pszeniczniaka ...Leave a comment: