Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ajos
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.09
    • 91

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
    Są również Białe Obołonie za 3zł.
    Jak zauważyłem podczas wizyty w ostatnią sobotę (cel: zakup któregoś z Hallendorferów), asortyment piw z ukrainy znacznie się powiększył
    Dostępne są:
    Obołoń: Pszeniczne, Aksamitne, Bile i Premium (zdaje sie wszystkie po 3 zł).
    Lwowskie: 1715 Premium Lager, Porter i Premium (ceny nie kojarze bo się nieco spieszylem).

Comment

• tygrysek40i4
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2006.01
      • 25

Dostępne są po 1.90 PLN w butelce 0,5l (zwrotnej?)Smoki z browaru Fortuna: Srebrny,Złoty,Czarny.
      A w przyszłym tygodniu będzie ,,Opat" wędzone z Broumowa (ale se popije,no będzie rzeżnia..)

Comment

• antoś
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.12
        • 213

Byłem tam ostatnio po Smoki z Fortuny i właściciel (Andrzej) zapodał,że dziś jedzie do Broumowa po Opaty,a w przyszłym tygodniu uderza na północ Polski.Namawiałem go na Reginę,zobaczymy co z tego wyjdzie

Comment

• ajos
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2004.09
          • 91

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antoś
          Byłem tam ostatnio po Smoki z Fortuny i właściciel (Andrzej) zapodał,że dziś jedzie do Broumowa po Opaty...
          Byłem dzisiaj w sklepie, mają 3 rodzaje Opata:
          - Světlé výčepní pivo (10)
          - Pivo světlý ležák 5% (12)
          - Světlé speciální pivo 6% (14)

Cena 3 złote (na pewno za 10-tke, bo takową zakupiłem)

Skończył się za to pszeniczny Obołoń, chyba ze pani nie mogła go znaleźć... jakaś taka zamotana była.

Comment

• JAckson
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6122

Wczorajszy nalot okazał się bardzo owocny.

Czarnków Noteckie z napisem na etykiecie 'niepasteryzowane' po 1,60. Jest też ciemne ale nie kupowałem.
            NOwa dostawa Ciechanowa. Są oba niepasteryzowane Ciechany, ale uwaga - cena 2,70 (za Wybornego) i butelka traktowana jako bezzwrotna Poza tym Kartesci Zokonik - 2,80 oraz Kaszebsczi Specjał - 2,70. Porter, farskie i miodowe także są dostępne.
            Fortuna - Czarna (0,5-2,80, 0,33- nie wiem po ile); trzy rodzaje Smoków po 1,90.

Keiser pszeniczny w puszcze nadal po 2,50.

Jest naprawdę nieźle.
            MM961
            4:-)

Comment

• robox
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 8188

Duży wybór piw z Ciechanowa, w tym niepasteryzowane Ciechan Wyborne i Mocne, Fortuna Czarne, z Czarnkowa Noteckie, Eire i Kolejorz oraz z Bossa Black Porter. Duży i ciekawy wybór w tym sklepie, jestem zadowolony ze zrobionych tam zakupów

Comment

• JAckson
                🍼🍼
                • 2004.05
                • 6122

Parę dni temu właściciel mówił, że do sierpnia nie będzie nowego piwa, bo ma przerwę urlopową. Potem ma zamiar wprowadzić piwo z Zawiercia na próbę.
                MM961

Comment

• JAckson
                  🍼🍼
                  • 2004.05
                  • 6122

Wczoraj zauważyłem piwa z Zawiercia: Boner Mocny (2,50) oraz Tiger (1,90). Fortuna, Czarnków, Ciechanów nadal obecne.
                  MM961

Comment

• andrzej213
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2005.03
                    • 2

Będąc w piątek zauważyłem na drzwiach kartkę że sklep jest nieczynny do 1.09

Comment

• messer
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2005.10
                      • 80

Wczoraj miałem okazje (niestety nie przyjemność) być w tym sklepie.
                      Jedno pytanko - w jakiej cenie jest bączek Farskiego z Ciechanowa bo pan skasował mnie ponad 3zł Nie wiem czy to piwo jest takie drogie czy pan mnie zrobił w balona :/

Comment

• robox
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.11
                        • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika messer
                        Jedno pytanko - w jakiej cenie jest bączek Farskiego z Ciechanowa bo pan skasował mnie ponad 3zł Nie wiem czy to piwo jest takie drogie czy pan mnie zrobił w balona :/
                        Ostatnio robiłem tam zakupy, w tym także kupowałem Farskie i z tego co pamiętam kosztowało 2 złote z hakiem ;-)
                        Last edited by robox; 2006-09-09, 22:37.

Comment

• messer
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2005.10
                          • 80

Bez jaj! P...ony naciągacz! Trzyma piwa w tej lodówce i nawet nie mają one żadnej widocznej ceny! Swoja drogą ciekawa sprawa dla Inspekcji Handlowej i Federacji Konsumentów.

Comment

• robox
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.11
                            • 8188

Byłem z miesiąc temu, może cena przez ten czas poszła w górę, ale chyba nie aż tak mocno.

Comment

• messer
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.10
                              • 80

Daj spokój, widziałem ceny "orginalne" na stronie Ciechana. To ewidentne naciąganie, we Wrocku bedę za tydzień jeśli sytuacja się powtórzy to chyba bede musiał coś zadziałać.

Comment

• jerzy
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.10
                                • 4707

"2 z hakiem" to mogło być 2,99. Sklep nie jest samoobsługowy, więc nie ma obowiązku mieć cen na produkcie. Można się pytać.
                                A ceny Ciechanowów rzeczywiście są wysokie - bo, jak twierdzi właściciel - sam jezdzi po nie do Ciechanowa.

Niepasteryzowane Noteckie po ostatnich wpadkach z "pszenicznieniem" zostało wycofane, teraz jest pasteryzowane - niestety drożej: po 1,80. Eire też podrożało o 20 gr (do 1,90).
                                Na półce zauważyłem też puszke Independent. Pani mówiła, że kosztuje 2,75. Nie kupiłem.
                                browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

Przetwarzanie...