Witam, jestem zainteresowany tym sklepem lecz wciąż nie wiem jaki ma asortyment, chodzi mi o ofertę piw zagranicznych, a z polskich to jedynie pinty mnie interesują.
Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grzesiek79
Witam, jestem zainteresowany tym sklepem lecz wciąż nie wiem jaki ma asortyment, chodzi mi o ofertę piw zagranicznych, a z polskich to jedynie pinty mnie interesują.
Pozdrawiam
Sklep jest przy ulicy Cicha 9. Do poprawienia w temacie. Szkoda, że już nie bywam od miesiąca we Wlocławku. Znajomym woziłem piwo do tego miasta z Krakowa. Klientela na tej piwnej pustyni powinna się znaleźć. Na pewno trzeba życzyć wytrwałości właścicielowi w edukowaniu. Ciekawe jak kształtują się ceny.
Pytanie jak w temacie do wiedzących. Według strony Pinty w sklepie tym powinno być dostępne ichnie piwo. Z Płocka mam niedaleko, a mam wielką ochotę na spróbowanie Dyniamitu i Dobrego Wieczoru. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o odpowiedź. Wasze
Może kogoś to zainteresuje. Byłem w piątek, w ciemno, sklepik nieźle zaopatrzony. Jeżeli chodzi o Pintę to był duży wybór (który trochę uszczupliłem): Dyniamit, Dobry Wieczór, Viva la Vita, Stare ale Jare, Dymy Marcowe. Angielskie śniadanie i Ognie szczęścia były ostatnie sztuki, więc wykupiłem. Z tego co się dowiedziałem Pinta dostarczana jest tam regularnie.
Sklepu już niem!!!
Mam nadzieję, że odrodzi się w nowym miejscu.
Jeśli coś dobrego zauważycie, dajcie znać.
Póki co czekam na otwarcie sklepu DINO - piwo LEW.
Mam problem.Rano zakończyła sie burzliwa fermentacja i przelałem na cichą. Teraz patrzę i niestety fermentator z cichą gdzieś na spodzie przecieka.Czy lepiej zakończyć fermentacje czy przelać do tanka po burzliwej? Szkoda piwa,bo wyszło bardzo fajne.Na nowy tank to nawet po zamówieniu to...
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
Comment