Zielona Góra, Tesco, Intermarche, Brend, E.Leclerc
Collapse
X
-
Zielona Góra, Tesco, Intermarche, Brend, E.Leclerc
Mój pierwszy post, witam Państwa
To będzie tak - małe Tesco na Wyszyńskiego ma w ofercie sporo piw: Setka, Dukla, Brokreacja i wiele innych, warto zajrzeć, ceny od 5 do 9 złotych za butelkę.
W Intermarche na Zawadzkiego Zośki znajdziemy Doctora Brew, Pintę, Gościszewo (wszystkie obecnie przecenione), nic tylko brać, kupować, pieniędzy nie żałować
Sklep Brend koło Statoil na Wyszyńskiego ma piwa czeskie: Primator, Krusovice, Litovel, Breznak, Skalak, do tego Witnica; ceny bardzo przystępne.
E.Lecrerc na Wyszyńskiego ma piwa włoskie, belgijskie, czeskie, z Polski Witnica, Słodowy Dwór i jeszcze kilka, nie pamiętam niestety.
To na razie tyle z mojej bliskiej okolicy.Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:52 -
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.
Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
Z kranu leje...-
Channel: Dolnośląskie
2024-01-23, 16:25 -
-
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...-
Channel: Śląskie
-
-
W Twierdzy Srebrna Góra królować będzie muzyka, craftowe piwo i serStart2025-07-19Koniec2025-07-19Adresul. Kręta 4, Stoszowice Srebrna Góra, Poland
-
Channel: Festiwale piwne
2025-06-18, 21:29 -
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: