Pierwszy w Gorzowie stricte piwny sklep. Dzisiaj byłem na zwiadach. Widać, że jeszcze się rozkręcają, ale już wystarczyło towaru na półkach aby cały plecak zapełnić 
Z polskich: BOSS, Jagiełło, Ciechan, Racibórz; z zagranicy: Svijany, Primator, Karkonosz, Staropramen, Zlaty Bazant, itd. Wszystkiego niestety nie zapamiętałem, ale jest po co jechać.
Sklep czynny od 2 maja. Można sprzedawcę namawiać do przywiezienia konkretnych marek. Oby tak dalej! Szczerze polecam.

Z polskich: BOSS, Jagiełło, Ciechan, Racibórz; z zagranicy: Svijany, Primator, Karkonosz, Staropramen, Zlaty Bazant, itd. Wszystkiego niestety nie zapamiętałem, ale jest po co jechać.
Sklep czynny od 2 maja. Można sprzedawcę namawiać do przywiezienia konkretnych marek. Oby tak dalej! Szczerze polecam.
ale chwała im za chęci!
Pan Daniel "Bronek" Poleszczuk się rozwija. Nie ukrywam, że gdy do niego przyszedłem wielkiego wyobru nie miał. Kilka Svijan posiadał, jednego Opacika, browaru Jagiełło ma wszystko, Fortune również. Porozmawiałem i zachęciłem do ściągania wiekszej ilosci i rozmaitrzych piw. Można zasugerować co by się chciało wypić i facet sprowadza
Comment