Otwock, Karczewska, róg Batorego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wit
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.12
    • 144

Otwock, Karczewska, róg Batorego

Sklep w miejscu, gdzie kiedyś była kwiaciarnia.
    Mają komplet piw z Lublina i Łomży, ale też mnóstwo innych, wymieniam z pamięci: Starovar klasyczny i smakowe, Pils z manufaktury Jabłonowo, Lubuskie Jasne, Obołony, Ciechany i przynajmniej kilkanaście innych, których (jeszcze) nie znam, ale pewnie niebawem poznam.
  • wit
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.12
    • 144

Po miesiącu niestety większość moich ulubionych piw znikła, mam nadzieję, że chwilowo. Tym niemniej uzupełniam listę o te, które są tam dostępne: Browar Kormoran, piwa z Radomia, browar Namysłów, browar na Jurze, Racibórz - to część oferty.
    Czyli podtrzymuję opinię, że asortyment niezły, aczkolwiek bardzo niestały.

Comment

• dzemek
      Porucznik Browarny Tester
      • 2010.12
      • 450

Niedawno odkryłem ten sklep w tym miejscu.Faktycznie,gdy porozmawiałem trochę ze sprzedawcą to mówił,że wcześniej była tu kwiaciarnia. Do wyboru są produkty z Browaru Łomża,trochę czeskich(Ostravar),Gościszewo Pszeniczne,Perła,Racibórz,obiło mi się o oczy Brackie. Nie pamiętam cóż jeszcze,po 10.07 postaram się spisać co jest w ofercie oraz podać dokładne dane(na paragonie jest nazwa oraz dokładny adres.Lokal nie jest spory ale większość piw stoi w lodówkach. Ceny w normie.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Hajnówka, Batorego 3, Firmowy sklep spożywczo-rybny Browaru Markowy
        pebejot
        W centrum Hajnówki przy ul. Batorego 3, kilometr od dworca kolejowego znajduje się sklep rybny, który od niedawna jest również sklepem firmowym browaru "Markowy" z Hajnówki.

Między pastą z makreli a wędzonym pstrągiem sklepik oferuje całą gamę piw butelkowych w niezwykle...
        2021-01-19, 11:18
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • dadek
        Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
        dadek
        Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
        2020-09-06, 01:16
      • heckler
        Śleszowice, Śleszowice 279, Browar Such a Beer
        heckler
        Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
        Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...
        2020-05-15, 14:18
      • Bananek
        Katowice, Batorego, Camelot
        Bananek
        "CAMELOT"
        lokalizacja: ul. Batorego (przecznica od Pl. Miarki w kier. Dworca PKP)
        Oferta: lany Żywiec (5 zł) + coś jeszcze (sorry nie pamiętam co), alkohole wysokoprocentowe, duży wybór dań gorących.
        Lokal dwupoziomowy, ładny wystrój - w sam raz na randkę,...
        2002-10-23, 08:34
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...