7,90 sztuka. W tej samej cenie 2 weizenbocki i 2 winter weisse.

Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]

Collapse

X
- 

Jola nadal na dobrym poziomie. Duży wybór piw nie do dostania gdzie indziej, skandynawia, egzotyka, ceny umiarkowane jak na tą lokalizację.
 Nabyłem kilka piwek do degustacji i nie narzekam, całkiem niezłe.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
 Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
- 

Są 3 różne pszeniczne Friedenfelsery po 7.50, plus jakieś inne niemiaszki. W tym moja ulubiona Schlenkerla za 7.90. Dodatkowo czeskie 2 Zlatovary, ciemny Herold, Bakalar, Taxis, Ferdinand, Baronka i Konrad 12. Dla odważnych litewski Svyturys Ekstra lekko po terminie - pięciopak 0,33 ze zgrabną szklaneczką za 9.90.Comment
- 

- 

Dostawa w Joli! Nabyłem Konstancin Pszeniczne (5,90 zł), Javer Pilsner (7,50) Pils Pivovaria Radom (7,50). Półki pękają w szwach, jak również podłoga jest tak zastawiona, że ciężko nogę postawić. Do tego urzekający napis przy wejściu "Polskie wina"  Comment
- 

Wczoraj był spory wybór piw z browaru Lindemans w małych butelkach. Poza tym resztki niemieckich w lodówce (w tym dwa gose), zestawy ze szkłem (Orval, Kwak, Rochefort), kilka angoli, jak zwykle garść belgów.
 Ale najlepsza jest promocja na Oettingery pszeniczne - jasne i ciemne w cenie 3,9 za butelkę. Kończy im się termin (25.05).JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
Related Topics

Collapse

- 

Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski! Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski!
 Dodatkowo Czeka:
 unikalna selekcja piw warzonych specjalnie na tę okazję
 konkursy i nagrody dla naszych gości
 dobra muzyka...- 
							Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
 2025-05-03, 18:57
- 

- 

Specjalna oferta jednego z młodszych browarów Magic Road Specjalna oferta jednego z młodszych browarów Magic Road- 
							Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
 2024-11-09, 09:48
- 

- 

...Start2025-09-06 15:00Koniec2025-09-07 02:00AdresWarszawa, Studio UP! Olimpia (Górczewska 62/64, przy Parku Moczydło) ...Start2025-09-06 15:00Koniec2025-09-07 02:00AdresWarszawa, Studio UP! Olimpia (Górczewska 62/64, przy Parku Moczydło)- 
							Channel: Festiwale piwne
 2025-08-24, 22:28
- 

- 

Sklep znajduje się w dzielnicy Bródno, na warszawskim Targówku – spokojnym osiedlu z dostępem do zieleni i komunikacji.

Dzień wcześniej w okolicy ul. Chodeckiej po powrocie Spod kopyta nie zdążyłem przed 22 i poznalem beznadziejną ofertę lokalnej żabki...- 
							Channel: Mazowieckie
 2025-08-23, 15:51
- 

- 

Ci co byli choć raz na Legii wiedzą o co chodzi. Dla pozostałych TU jest za mało miejsca, aby wszystko opisać Ci co byli choć raz na Legii wiedzą o co chodzi. Dla pozostałych TU jest za mało miejsca, aby wszystko opisać- 
							Channel: Festiwale piwne
 2025-07-02, 06:56
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Utenos Porter za 2.50zł.
 Utenos Porter za 2.50zł.

Szkoda tylko, że na pokalu jest napis Baltas od pszeniczniaka.
 Szkoda tylko, że na pokalu jest napis Baltas od pszeniczniaka.

Comment