Czy ktoś próbował i z jakim skutkiem odklejać etykiety z piwa Konstancin "Szef Joli poleca"? Wyglądają na robione jakimś domowym sposobem i boję się, żeby ich nie uszkodzić.
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
-
odchodzą bez szwanku i rozmycia w letniej wodzie, mi schodziły z butelki bez żadnego uszczerbkuGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Dzięki. Co prawda etykiet nie zbieram, ale szkoda mi było wyrzucić je razem z butelkami.
Pewnie uda się na jakiejś giełdzie wymienić je na kapslewww.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
-
Dziś robiłem zakupy i trafiłem między innymi na walońskie i izerskie z Czarnkowa, naturalne i rycerza z Gościszewa, Komesa z Fortuny, resztki starego Krakowa oraz sporo czeskich w tym Bernard Czerne specjal niepasteryzowane z Humpolca.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Też dziś wpadłem na szybko - potwierdzam to co napisał Ahumba, dodam tylko, że ze Starego Krakowa to już chyba tylko Dark Ale zostało. Pojawiło się też trochę nowych piw z Belgii - oba Corsendonki (w tym też zestaw ze szkłem), jakieś Tongerlo - cen nie znam, ale znając ten sklep, to pewnie spore...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Temat o etykietach Joli Konstancina wywędrował do Kolekcjonerstwa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
miałem ostatnio okazję przechodzić Koszykową, więc wstąpiłem;
wybór piw z lokalnych polskich browarów rzeczywiście imponujący, są chyba pod tym względem najlepsi w W-wie, razi jedynie marża - każde piwo kosztuje jakieś 70-80 groszy więcej niż normalnie;
sklep dla tych, którzy polują na coś czego nie dostaną nigdy w swoim pobliżuComment
-
Witam jestem tu nowy(na browar.biz), i ogromnie ciesze się że znalazłem forum odnośnie sklepu "Jola", gdyż od czasu do czasu tam kupuję. Nie jestem piwoszem, ale piję piwa tylko regionalne (sic!), mniej znane...wspieram Polskie browarnictwo:]] Trochę zdziwiłem się tym co piszecie (a przeczytałem 12 kolumn tekstu , by być w temacie) że niektóre piwa są tam droższe, bo ilekroć jak tam jestem (no chyba że mam takiego pecha, ale wątpię) to dla przykładu piwo "szef jola" albo już NIE MA, albo są ostatnie sztuki....czyli ludzie kupują.
Pozdrawiam....Comment
-
Trochę zdziwiłem się tym co piszecie (a przeczytałem 12 kolumn tekstu , by być w temacie) że niektóre piwa są tam droższe, bo ilekroć jak tam jestem (no chyba że mam takiego pecha, ale wątpię) to dla przykładu piwo "szef jola" albo już NIE MA, albo są ostatnie sztuki....czyli ludzie kupują.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
-
Przechodziłem dziś obok więc zajrzałem na sekundkę - pojawiło się Naturalne Niefiltrowane z Gościszewa, niestety w cenie 4,40...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
-
Bardzo fajny sklep z alkoholami, byłem w niedzielę, sympatyczny chłopak porozmawiał ze mną chyba z godzinę (jestem strasznym gadułą, sorry !!!), sporo piw w lodówkach i drugie tyle na półkach, ceny ??? no cóż dosyć drogo, ale sklep w tym miejscu Warszawy kosztuje majątek w wynajmie !!! Z pewnością będę zaglądał tam częściej.
pozdComment
-
Niefiltrowanego Gościszewa już nie ma i nie wiadomo kiedy będzie...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
W Joli dzisiaj kupiłem Konstancin z serii Szef Joli poleca z innymi parametrami , właściciel planuję wprowadzić to piwo na stałe do sprzedaży.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment