W piątek przyjechał kolejny zestaw brytyjczyków. W wiekszości piwa, których wcześniej nie było. Niestety ponownie tylko pojedyncze egzemplarze. Za to właściciel obiecuje, że takie dostawy będą się jeszcze pojawiały.
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
Proszę o niewklejanie tutaj zdjęć opakowań.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Wczoraj na szybko zauważyłem sporo nowej Belgii w cenach raczej ciężkich do przełknięcia.
Był też Berliner Kindl Wiesse przeceniony z 5.50 na 3 (wczoraj była niecała skrzynka).Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
W sklepie od soboty świeżutka dostawa piw z francji, belgii i wielkiej brytanii. Z racji niewielkiej (ilościowo danego piwa) dostawy, ewentualnym kupującym wskazany super pospiech. Ceny może i wysokie (but. 0,25 i o,33) ale zważywszy że są to piwa w ogóle nie dostępne na polskim rynku, to moim zdaniem i tak tanio.
Zdrowie p. Jacka . Oby tak dalej... i częściej2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
A do mojego plecaka wskoczyły Schlenkerla Marzen (za 8,80, za tę samą cenę był też Weizen), nowe piwo z Pardubic - Ozzobir (za 4,90), oraz 11-tka z Policzki (także za 4,90).
Co prawda ceny nie zachęcające, we Wrocławiu Policzka zapewne 2 razy tańsza, ale skoro już tam wstąpiłem w drodze do Rock Baru...Last edited by Pendragon; 2010-04-27, 20:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie sądzę, żeby Policzka, czy jakiekolwiek inne czeskie piwo kosztowało we Wrocławiu 2,45 zeta, aczkolwiek niewątpliwie są tańsze niż w Warszawie.Comment
-
Wiem, że to nie jest na temat, ale zostałem wywołany do tablicy, więc proszę o wyrozumiałość. Dodam tylko, że bynajmniej ceny w Joli nie są dla mnie zaporowe, aczkolwiek kupiłem tylko po to, by nie wracać z pustymi rękoma. A na Policzkę mam apetyt zawsze, odkąd miałem przyjemność ją poznać.
Nie wiem jakie są obecnie ceny we Wrocławiu, ale 3 tygodnie temu kupowałem dwie 11-tki w Zofmarze po 2,90. Zakładam, że we Wrocławiu obecnie ceny są podobne albo i lepsze.
Policzkę butelkową rok temu kupowałem we Wrocku za 2,90, za 2,60 był tam też np. Kumburak z Novej Paki. Pół roku temu w tej cenie (2,60) była świetna 10-tka z Nymburka.
Czyli generalnie można dostać dobre czeskie piwa (10 i 11-tki) poniżej 3 zł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment