Panowie, spokojnie, bo mało się nie udławiłem jak zacząłem się brechtać, czytając forum i popijając
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Uwaga dla chcących zrobić zakupy dzisiaj - sklep o godz. 9.40 był zamknięty i nie wyglądał na taki który miałby się otworzyć."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Po 1 stycznia jeszcze dokładnie nie wiadomo jak będzie z godzinami pracy sklepu. Wszystko zależy od tego jak szybko Pan Arek upora się z całorocznym remanentem.Comment
-
Nawet wspominał, żeby dużo kupować przed Nowym Rokiem, to będzie miał mniej butelek do zliczania i inwentaryzacja szybciej pójdzie. Koledzy, pomożecie?Comment
-
-
A wiesz może jak jutro jest otwarte?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Też naciąłem się na przerwę, powiem szczerze, że nie sądziłem, iż sjesta będzie dzisiaj obowiązywać.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
Comment