Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Warszawa, al. Jerozolimskie 148 (Ochota), Carrefour Reduta

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
    Warzywo
    Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
    Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
    2020-02-03, 10:25
  • concerto
    Głogów, Poniatowskiego 12, Carrefour
    concerto
    Carrefour, jaki jest, każdy widzi. Piszę żeby powiedzieć, że zdarzają im się solidne przeceny.

Na przykład dziś mięli Komes Barley Wine za 4,99 ( alkoholowa warka, ale jednak ) i mocno przecenione Chimaye: dubel po 6 i tripel po 5 zł.
    2018-06-27, 20:07
  • lechu-kielce
    Miedziana Góra, Urzędnicza 11A, Carrefour
    lechu-kielce
    Kilka dni temu przejeżdżałem przez Zagnańsk, zauważyłem ten sklep, więc zajrzałem do niego i okazało się, że jest tam nawet nieźle zaopatrzony regał z kraftami. Na półkach znalazłem piwa z browarów: Pinta, Nook, Inne Beczki, Dwóch Braci, Raduga, Trzech Kumpli, AleBrowar, Kingpin, DrBrew,...
    2019-05-22, 14:41
  • Petitpierre
    Amber, Po Godzinach Dymiony Porter Bałtycki
    Petitpierre
    7zł w Carrefour, ale schowany. 8vol, słody wędzony bukiem i olchą. Na pierwszy niuch suszone owoce, żurawina, jabłko, śliwka. Wędzonka jest ledwo zaznaczona w smaku, za to dominantą jest dym jak w whisky z Islay. W smaku porter goryczkowy, dymny i taniczny. Bardzo przyzwoite piwo.
    2025-02-01, 09:59
  • ART
    Słowenia, Ribčev Laz 48, Info center Bohinj
    ART
    Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...
    2023-08-14, 20:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...