Dziś były do kupienia Pilzner, Dunkel i Pszeniczne z Antidotum każde po ... 1 zł.!
Niestety nie wiadomo do kiedy ważne, więc loteria czy już kwach czy jeszcze nie.
Sklep na JPII ma jeszcze być czynny około tygodnia-dwóch.
Dla mnie te piwa nie warte są nawet 1zł. Kupiłem je od razu jak się pojawiły i już wtedy były kwaśne, pomimo faktu, że po za lodówką przebywały może jakieś 20 minut.
Dziś były do kupienia Pilzner, Dunkel i Pszeniczne z Antidotum każde po ... 1 zł.!
Niestety nie wiadomo do kiedy ważne, więc loteria czy już kwach czy jeszcze nie.
To się nazywa pech. Byłem tego dnia około 12 w sklepie i kupiłem wszystkie trzy jeszcze w normalnej cenie. Promocja widać zaczęła się zaraz po moim wyjściu. Ps To, że zapłaciłem normalnie nie znaczy, że piwa były normalne. Były takie jak w wyżej opisanej loterii.
zaliczyłem zapewne ostatnią wizytę w starym lokalu
obecnie piwonia przypomina biedkę albo inny dyskont
z towarami wystawionymi w i na kartonach
właściwie przypominałaby, gdyby nie pełna lodówka
postarałem się godnie zakończyć współpracę w dotychczasowej formie
nadal jest co kupić i podobno do końca tygodnia jeszcze nie znikną z jp2
Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad...
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
Comment