Anglia: Arbor Ales Yakima Valley American IPA Bristol Beer Southville HopIndia Pale Ale Samuel Smith Oatmeal Stout
USA: Anchor IPA
Anchor Bock Beer
Dark Horse Too Cream Stout
Dark Horse Tres Blueberry Stout
Dark Horse Fore Smoked Stout
Dark Horse Reserve Special Black Ale Evil Twin YinRussian Imperial Stout Rogue American Amber Ale
W dostawie:
Birbant Simcoe Pale Ale
Bojan Strażackie
Doctor Brew Cascade IPA
Gzub Piknik z Dzikiem
Jurajskie Amerykańska Pszenica
Komes Porter
Kormoran Coffee Stout
Kormoran Warmińskie Rewolucje
Perun Jasny Grom
Pinta Czarna Dziura
Pinta Dobry Wieczór
Wąsosz 9
Wąsosz Sir Arthur
Drugie piwo z browaru Perun, Serce Dębu, już na półkach. Jest to piwo w stylu American Brown Ale, powstałe na bazie zwycięskiej receptury w I Zielonogórskim Konkursie Piw Domowych. Alk. 5,5%, ekst. 13,1°, chmiele: Centennial, Mosaic, Iunga.
W dostawie także:
Ciechan Wyborne
Doctor Brew American IPA
Doctor Brew Black IPA
Kormoran Jasny
Lwówek Jankes
Wąsosz 9°
Jever Pilsener
Obolon Bile
Na półkach pełen przekrój piw z Brewfista, część z nich uwarzona kolaboracyjnie. Mamy nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy!
BrewFist Low Gravity Saison BrewFist & Beer Here Caterpillar Pale Ale BrewFist & To Øl Space FrontierIndia Pale Ale BrewFist SpacemanIndia Pale Ale BrewFist 2LateDouble IPA BrewFist Green PetrolBlack IPA BrewFist FearMilk Stout BrewFist& De Molen & Toccalmatto & Ducato M.I.L.D. BrewFist X-RayImperial Porter BrewFist & Prairie Artisan Ales Spaghetti WesternRussian Imperial Stout BrewFist Spaghetti Western Grappa BarrelRussian Imperial Stout (wersja limitowana, powstały jedynie 1092 butelki) BrewFist szkło 33cl
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Co prawda nie jest to piwo pierwszej potrzeby wśród browarbizowiczów, ale oryginał z Czech? Dużo piwa, dużo czeskich piwnych przekąsek i dużo innych atrakcji
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
Comment