Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Kraków, Kobierzyńska 123, Lewiatan Łokietek

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 40%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Wleń, pl. Bohaterów Nysy 19/20, Lewiatan
    grzeber
    Miejsce, do którego skierowano mnie w samym browarze Dolina Bobru, podczas nieudanej wizyty.

W sklepie dostępne były 3 piwa butelkowane z lokalnego browaru. ceny około 7-8 PLN za sztukę.

Sklep czynny:
    poniedziałek-piątek 6-22
    sobota 8-20
    2020-08-20, 22:32
  • marqqq
    Bosman, Baltic export beer
    marqqq
    Nowość z Carlsberga, póki co namierzona w sieci Eurocash, a konkretnie w sklepie Delikatesy Centrum. Nie wiem czy jest w innych sklepach sieci, ale można szukać w Lewiatan, Groszek, Duży Ben.
    Piwo produkowane tylko w browarze Bosman.
    Skład dość dziwny woda, słód jęczmienny, cukier,...
    2026-07-13, 18:36
  • Warzywo
    Ustroń, Gtażyńsliego Lewiatan i Alkohole
    Warzywo
    Nie ma co tego rozdzielać. Idąc Grażyńskiego w stronę Zawodzia mamy po jednej stronie Lewiatana z piwami z Raciborza i Cieszyna a po drugiej sklep Świat Alkoholi z wyborem win, miodów i sporego przekroju browaru beskidzkiego w lodówce.
    2019-02-02, 19:58
  • ART
    Relakspol, Bacowy Mocny
    ART
    gotowe do oceny
    2005-10-20, 17:38
  • cielak
    Kraków, ks. J. Meiera 20 B, Lewiatan Łokietek Market
    cielak
    Byłem tam dziś. Kolejny sklep z tej sieci. Dostępne (oczywiście oprócz koncernów) Kormoran, Namysłów, Cernelius, Perła, Amber, Pinta (Atak, Koniec Świata, Ala Grodziskie, Oto Mata, Dyniamit, Viva), Trochę zgranicy Bażanty, Staroprameny, Obolony, Erdingery tez widziałem... więcej nie pamiętam.
    2013-11-05, 22:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...