Białystok, Chrobrego, ARHELAN

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Białystok, Chrobrego, ARHELAN

Już dawno chciałem napisać o tym sklepie sieci ARHELAN. Mają fajne stoisko alkoholowe .

Tym co mnie przekonało o dodaniu sklepu do bazy jest fakt pojawienia się tam niedawno piw z Olbrachta Rzemieślniczego - spory wybór (5 piw). Zaobserwowałem też Grybów w szerokiej gamie, Obołonie, jakieś litewskie piwa z niewielkiego browaru.

Oprócz w/w pełna gama koncernowa - z ciekawych Portery Okocim i Żywiec.
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Dostępny Gloger 6-7 różnych piw (w tym porter - Karty na stół). Jest też Cieszyn porter.

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      Szczecin, Wały Chrobrego, Beast Steaks
      Ahumba
      Chodząc Wałami Chrobrego do najbliższego browaru restauracyjnego jest niedaleko, ale można łyknąć piwa w restauracji Beast Steaks lub jego ogródku z widokiem na Odrę. Czego można się napić z kija? Np. Guinness Draught za 28zł, Carlsberg za 19zł, Okocim Klasyczna Pszenica 20 zł czy też...
      2025-08-10, 07:51
    • Ahumba
      2025.09.05-07 - BIAŁYSTOK, 1 Białostocki Festiwal Kraftu
      Ahumba
      Ponad 30 nalewaków z kraftowymi piwami...
      Muzyka na żywo - również kraftowa, bo stworzona przez białostockich muzyków!
      Grill i chillout na leżakach!
      Lokalizacja - plac przy Nowym Świecie 2 - WEJŚCIE tylko przez Restaurację Kurra
      Start
      2025-09-05
      Koniec
      2025-09-07
      Adres
      Białystok, Nowy Świat 2
      2025-07-23, 15:52
    • ART
      Gniezno, Chrobrego 43/1, Coffee Rum
      ART
      Poszukiwanie i znalezienie baru z jakimkolwiek sensownym piwem w Gnieźnie to nie lada wyzwanie np. Gdy w Dobrym browarze nie ma miejsc.

Przypadkiem na uliczce biegnącej od rynku taka zdaje się dość nowa klubkawiarnia się nam przytrafiła o nazwie Coffee Rum.

Kawiarnia-bistro,...
      2024-03-10, 14:01
    • Bractwo_Mocne2
      Piwo w czasach Chrobrego - jęczmienna breja czy coś a la Lambic?
      Bractwo_Mocne2
      Czytam właśnie powieść Bolesław Chrobry A. Gołubiewa, w której wszyscy (kmiecie, białki, woje, książęta) od rana do nocy raczą się piwem i właściwie wszyscy je produkują - mieszkańcy leśnych osad w ramach piwowarstwa domowego. Inni na skalę przemysłową - na początku powieści...
      2020-05-19, 19:16
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...