Jakie są godziny otwarcia tego sklepu? Co ciekawego można obecnie w nim kupic? Pytanie na PW: jaki inny sklep wart jest odwiedzenia w Trójmieście?
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
sklep jest otwarty codziennie od 8 do 22, a co do "ciekawego" asortymentu to myślę że zawsze coś ciekawego się znajdzie.....Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvoJakie są godziny otwarcia tego sklepu? Co ciekawego można obecnie w nim kupic?Comment
-
Promocja Karmi - "Karmilania"
30.06 (piątek)godz 11-19
1.07(sobota) godz 9-17
Promocja ma polegać na tym, iż będzie chodzić po sklepie hostessa
z wielkim termosem na plecach (coś podobnego jak robią to z kawą Nescafe) i częstować klientów Karmi. Mam nadzieję, że będzie miała też jakieś gadżety reklamowe.
Ja ze swojej strony przygotowałem "extra" cenę - 1,50 za 0,5l Karmi Tradycyjne.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor(...) Mam nadzieję, że będzie miała też jakieś gadżety reklamowe.
(...)
Liczę na ręczniki barmańskie
Comment
-
niestety listy piw nie mogę podać - regulamin trzeba przestrzegaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olosieKiedy będzie lista piw ?? ( Ciężko się zdecydować w sklepie
)
natomiast mogę Ci powiedzieć iż zabrałem się do roboty (po urlopie) i tak:
znów jest Rycerz (były 2 tyg przerwy)
w piątek ma być Ciechan Wyborny i Mocny
jest Heban w butelce bezzwrotnej
Brok Export (podobno w środku to Sambor)
Okocim O.K. w butli - ostatnio ciężko dostępny
+ świeża dostawa z Krajana, prawie cały asortyment + 3 nowości
JAKT 5,3%, JAKT 6,5% , JAKT 8,0% (podobno jakiś export na Norwegię)
Pełen nowych pomysłów - pozdrawiam Dyrektor
Comment
-
...alkoholu we krwi???Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalMam nadzieje że już jest zapas bo musze uzupełnić braki...Ostatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2006-07-20, 21:00.PoszukujęComment
-
Będąc w Gdańsku miałem okazję odwiedzić SMAK-a. Mówiąc krótko rewelacja. Takiego wyboru jeszcze nie widziałem. Po załadowaniu zakupów, tył samochodu mocno "usiadł". Tak trzymać DYREKTORZE. I jeszcze podziękowania za uzupełnienie kaszubskich ciechanów" oraz gadżety jakimi zostaliśmy obdarowani w STAŃCZYKU. Ale STAŃCZYK to już oddzielna historia.Comment
-
A ja niestety musiałem wyduszać wręcz od sprzedawcy(mam nadzieje że to nie byłeś Ty ..dyrektorze)liste piwek które nie były na galerii...poza tym za mna stało z 5 starych opijusów którzy narzekali że zaczekają 2 minuty dłużej , niestety sprzedawca w tej sytuacji miał wyraz twarzy jakbym mu robił łaskę że robie duże piwne zakupy...szkoda.No coż ale to nie mój problem.W każdym razie sklep b.dobrze zaopatrzony jednak wielu rzeczy nie było z tego co było na wystawie.Ceny różne ale raczej nie wysokie,jedynie Jakt'y dosyc drogie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaBędąc w Gdańsku miałem okazję odwiedzić SMAK-a. Mówiąc krótko rewelacja. Takiego wyboru jeszcze nie widziałem. Po załadowaniu zakupów, tył samochodu mocno "usiadł". Tak trzymać DYREKTORZE.Comment
-
Witaj Lukexsie - bardzo mi miło, że odwiedziłeś naszą placówkę handlowąPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexA ja niestety musiałem wyduszać wręcz od sprzedawcy(mam nadzieje że to nie byłeś Ty ..dyrektorze)liste piwek które nie były na galerii...poza tym za mna stało z 5 starych opijusów którzy narzekali że zaczekają 2 minuty dłużej , niestety sprzedawca w tej sytuacji miał wyraz twarzy jakbym mu robił łaskę że robie duże piwne zakupy...szkoda.No coż ale to nie mój problem.W każdym razie sklep b.dobrze zaopatrzony jednak wielu rzeczy nie było z tego co było na wystawie.Ceny różne ale raczej nie wysokie,jedynie Jakt'y dosyc drogie.
natomiast martwi mnie ,iż wyszedłeś stąd z mieszanymi odczuciami (biorę sobie to do serca
)
Co do opijusów - Przymorze to nie ekskluzywna dzielnica i pół światu tego kwiatu. Być może sprzedawca był zaabsorbowany też nimi (amba wszystko wcina) i nie mógł Ci poświęcić całej swojej uwagi, a bardzo lubi klientów "forumowych" i zawsze też woła mnie z zaplecza (szkoda, że się nie ujawniłeś - napewno bym wyszedł do Ciebie i pewnie też byś miał więcej do niesienia
). Co do zaopatrzenia to jest ono "płynne" i zmienia się raz na lepiej raz na gorzej . W dniu dzisiejszym sytuacja wygląda tak, że na ok.300 "faces", 30 jest niedostępne (to te gdzie jest odwrócona cena - sugestia pewnego znanego kolekcjonera która się sprawdza - przy okazji pozdrawiam Go
Ceny wydaje mi się są OK (tak jak napisałeś), a Jakty są drogie w zakupie i stąd takie wrażenie na tle innych piwek z Krajana.Comment