Dzięki uprzejmości znajomych popijamy z Anią
Rycerza oraz niepasteryzowany Grudziądz.
Gratuluję Dyrektorowi sklepu, który robi wrażenie
nawet na osobach zielonych w temacie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav
Gratuluję Dyrektorowi sklepu, który robi wrażenie
nawet na osobach zielonych w temacie.
Bardzo dziękuję za gratulacje z Poznania, gdyż powiało dzisiaj w Smaku Wielkopolską.
A dokładnie : duża dostawa Lecha Pilsa w puszce i mała , ale jakże ciesząca z FORTUNY (wszystkie Smoki + Czarne)
Tak długo czekałem na Fortunę w ludzkiej cenie w Trójmieście a jak już się jej doczekałem to mam już od pewnego czasu zaplanowaną za cztery dni wizytę w browarze miłosławskim .
Ps. A w jakich cenach jest u ciebie Fortunka?
PsII. Przyjmuję zapisy na piwo z Łaska i Zodiaka ewntualnie coś np. z Płocka lub Kalisza .
Fajny sklep. Cierpliwa obługa. Po raz pierwszy spotkałem się z posegregowaniem i podpisaniem piwa ze względu na browary.
Jako kolekcjonera etykiet, drażni oko wystawienie pustych butelek browarów będących w ofercie ale obecnie niedostęnych, jednak trzeba przyznać że to bardzo wygodne rozwiązanie tzn. piwa dostęne mają wystawioną cene, niedostępne nie.
W oko rzucają się również niskie ceny niszowych piw, zachęcające pewnie miejscowych amatorów zimnego z pianką do częstych eksperymentów.
Sklep na pewno godny polecenia!
dzisiaj dojechało:
Erdinger jasny
Veltins pilsener
Wersteiner
i puszkowy Staropramen
Natomiast gwoździem programu w dniu dzisiejszym była wizyta Administracji (tzn połowy)
Został mi przekazany przez ARTa w asyście Marusi i Slavoya DYPLOM osobiście zrobiony przez Maggyka (wielkie dzięki) za zajęcie pierwszego miejsca w plebiscycie na sklep roku 2006, którym chciałem Wam się pochwalić
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
Comment