Już jesteśmy po zakupach w Domu Piwa. Zakupiliśmy coś koło jednej skrzynki. A wiec jest jeszcze trochę piw z Jury (zostało już tylko kilka sztuk).
Ponadto co wymienił kol. DomPiwa są w ofercie dodatkowo piwa z Zabrza (m.in. SuperPiwosz), Grudziądza, Jagiełły. A w sobotę ma pojawić sie Lwówek Śląski
Byłem dziś pierwszy raz i pół skrzynki piwa kupiłem. Sklep naprawdę godny polecenia. Na pewno zawitam tam jeszcze nie raz. Pozdrowienia dla kierownictwa tej znamienitej placówki.
A czy z tego powodu jest jakas znizka dla czlonkow browar.biz?
Na tą chwile niestety nie, ale faktycznie trzeba cos zrobić z tą sprawą.
Przed chwileczką przypomniało mi się, że w ofercie DOMU PIWA jest także "Złote" z browaru Staropolskiego.
Co prawda z reguły nie przeglądałem wątków dotyczących sklepów z przeciwnych krańców kraju, ale cos mnie podkusiło ... i oniemiałem !!!
Czytam i oczom nie wierzę. To wogóle można miec taki wybór w jednym miejscu ? Jakiś cud , czy może fatamorgana ? Lubie swoje okolice , ale zaczynam zazdrościc tym co mieszkaja nad morzem
Prawde mowiąc juz zacząłem szukac pretekstów do wybrania się na jakąś wycieczkę. To tylko ( i aż ) ok. 500 km ale może coś wymysle na wiosne , jak śniegi stopnieją.
W związku z tym prosze o kilka informacji juz teraz :
- podanie dokładnych godzin otwarcia - wnioskuje że w niedziele jest nieczynne
- czy dostępne są też piwa w puszkach ( wiem że to pytanie wywoła u częsci forumowiczów krzywe spojrzenie , ale jakos to przeżyję )
- czy bywają promocje ze szklankami
- czy przewiduje sie jakieś rabaty ( dodatki ) dla forumowiczow z browaru.biz , lub uzaleznione od wielkości zakupów .
A może rozważane jest wprowadzenie sprzedaży wysyłkowej ?
A może warto pomyślec nad pełnym przedstawieniem oferty na browarze ? Bardzo przejrzyście swój sklep przedstawia tutaj kolega Supersklep - Lublin , Delikatesy Alkoholowe. Na bieżąco mozna sprawdzić cały asortyment , promocje itp. Wiem ze to wymaga pracy i systematycznego aktualizowania , ale chyba to sie opłaci. Dzięki takiemu opracowaniu odwiedziłem na wakacjach Lubin i sklep Supersklepa, chociaż do Lublina też mam ok 500 km
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
Comment